Dnevni horoskop za 17. maj 2021. godine!

Ovan

Obnavlja se vera u ljubav. Očekuje vas susret koji vam ubrzava otkucaje srca i uverava vas da imate puno zajedničkog sa tom osobom. Imate dovoljno vremena za neke zanimljive poslove. 

Bik

Nećete moći da prevaziđete pitanja koja vam je postavio vaš partner zbog uticaja Meseca u Raku. Dobro razmislite i razgovorom rešite sve situacije.

Blizanci

Nedostaak bliskosti u vezi dovešće do konflikta. Kad jedno drugom budete rekli sve što osećate, biće vam puno lakše.

Rak

Usled uticaja Meseca u Raku uspećete da proširite vidike. Uskoro ćete osetiti da je vreme za akciju i napredak, što će vas učiniti izuzetno hrabrim.

Lav

Neko je računao na vas i jasno će vam pokazati svoje nezadovoljstvo. Mogući su konflikti u prijateljstvu. Danas će vam zbog Meseca u Raku nedostajati komunikacija koja će ovih dana biti zaista na nezavidnom nivou.

Devica

Bićete vrlo fleksibilni ovih dana sa mesecom u Raku. Već ste naučili dosta važnih životnih lekcija zbog kojih na život gledate u drugačijem svetlu. 

Vaga

Neki ljudi će u odnosu sa vama preći granice, ali vi se i dalje osećate fantastično. Zbog Meseca u znaku Raka bićete vrlo ljubazni znaćete kako da napravite kompromis.

Škorpija

Započnite razgovor sa nekim ko vam se dopada. Napravićete prvi korak i očekuje vas lepo iznenađenje. U ljubavi vlada nežnost.

Strelac

Niko neće moći da vas zaustavi, posebno kada uzmete stvari u svoje ruke i budete odlučni. Dan će biti pun iznenađenja, posebno u oblasti emocija.

Jarac

Možda niste najzadovoljniji brzinom napretka u odnosu sa porodicom, a to se odlikuje i u vašem poslu, ali ipak pokušajte da se prilagodite.

Vodolija

Pobudićete interesovanje suprotnog pola i otvorićete mogućnost prijatnog razgovora. One koji su u vezi, oćekuje radost i spontanost.

Ribe

Mesečeva energija u Raku naoružaće vas psihičkom snagom, pa ćete moći da se nosite sa svim zadacima i razgovorima koji će se danas odvijati. Uveče očekujte pojačani umor.

Izvor: Sensa