Ovan

Nema šanse da pređete određena pravila koja su vam postavili. Biće iscrpljujuće, kako na poslovnom, tako i na polju ljubavi. Nećete znati tačno šta zapravo želite.

Bik

Čisto običan dan pretvoriće se u nezaboravno iskustvo uz pomoć Meseca. Veče će odagnati sve tenzije i pružiti vam unutrašnji mir i opšte zadovoljstvo. 

Blizanci

Imate mnogo manje vremena nego što ste predviđali, pa ćete morati da krenete na posao što je pre moguće. Takođe tražite objašnjenje za svaku stvar, što može u velikoj meri olakšati kasnije komplikacije.

Rak

Osećaćete se vrlo dobro u svojoj koži, ali ostavite malo prostora za one koji će želeti da se više druže sa vama. Uveče vas očekuje sjajan plan.

Lav

Ljubav je nešto što vam je počelo da nedostaje jer ste zatrpani poslom i finansijama. Čak i u području ličnog rasta, uprkos Mesečevoj energiji, ostaćete bez prave volje.

Devica

Izvesna stvar vas već neko vreme lišava mirnog sna. Trenutno ne možete da saznate sve što se krije u pozadini. Možda idete ka potpuno pogrešnim odlukama.

Vaga

Priznajte da još uvek niste sve rešili, pa se ponavljaju isti problemi koji izgleda da se ne završavaju. Stalno se vrtite u začaranom krugu, zato ne očekujte pozitivne i konkretne odgovore. 

Škorpija

Danas će biti mnogo prilika, a izgledi za budućnost biće jasni, pa ćete biti zadovoljni. Iskoristite dan u pravom smeru, jer sve što radite doneće vam zadovoljstvo.

Strelac

Pozivaju vas da učestvujete, ali niste sigurni da li ćete se tamo osećati zaista dobro. Možda će vam postaviti previše pitanja - neke tajne biće otkrivene.

Jarac

Pazite da ništa što vam danas padne na pamet ne shvatate previše ozbiljno. To će biti teško jer će neko stalno želeti da vam proda potpuno drugačiju priču od stvarne. Čuvajte se manipulacije.

Vodolija

Brzo ćete ispraviti manju grešku u ljubavnom odnosu pod uticajem Mesečeve energije i tako se konačno otresti osećaja da nekoga ne poštujete dovoljno. Stvari će se uskoro popraviti.

Ribe

Danas biste želeli da se potpuno posvetite poslu, iako morate priznati da su vaše misli negde drugde, u carstvu ljubavi . Odlučite se za malo opuštenije veče.

Izvor: Sensa