OVAN

Očekuje vas povećana snaga i volja u ljubavi. Ovnovi koji su slobodni, moguće je da će do kraja nedelje ući u novu vezi ili će se zainbteresovati za osobu sa kojom dele iste stavove. Ako ste u vezi, pred vama su dani puni snažne ljubavi i strasti, a posebni romantični trenuci očekuju vas za vikend.

BIK

Venera u ovoj nedelji kreira lepe aspekte i donosi vam brojna romantična iznenađenja. Bikove koji su u vezi očekuje dobra komunikacija, razumevanje i podrška partnera, a slobodni su fokusirani na izlaske i nova poznanstva.

BLIZANCI

Pomračenje Sunca događa se u vašem znaku, pa nećete toliko biti fokusirani na ljubav, koliko ćete se osloniti na vlastitu intuiciju i odnos sa sopstvenim bićem. Slobodne Blizance može očekivati fatalan susret, ali je najolje da za neke bolje dane odložite donošenje važnih odluka.

RAK

Ovo je sedmica otkrivanja tajni, sumnji velikih preokreta. Ako ste u vezi, pomračenje Sunca vas podstiče da očistite "emotivni nered" u svom odnosu i priznate šta je to što više ne funkcioniše. Slobodni neće biti sigurni u svoje želje, ali ih krajem sedmice očekuje opuštenija romantična atmosfera.

LAV

Sunce je vaš vladar, a u ovoj nedelji dogodiće se njegovo veliko pomračenje. Očekuju vas velike promene u ljubavnim odnosima, a kako biste reagovali na pravi način, važno je da se posvetite sebi. Osamite se i razmislite o narednim koracima. Lavove koji su nezadovoljni svojim ljuavnim statusom, očekuje suočavanje sa promenama koje će uticati na sva polja njihovog života.

DEVICA

Slobodne Device očekuje prijatan susret sa osobom koja će lako zainteresovati njihovo srce. Pomračenje Sunca donosi vam dobru energiju, naročito Devicama koje su u vezi. Moguć je razgovor o venčanju, kao i početak zajedničkog života.