Sedmica pred nama potencijalno je vrlo eksplozivna, a situaciju dodatno otežavaju frustracije izazvane time što se snažnoj želji za brzim delovanjem na putu nalaze prepreke koje ga onemogućavaju. Poseban oprez potreban u subotu jer su mogući sukobi, čak i nesreće

Ova nedelja nosi potencijal za brojne eksplozije. Za mnoge će se okriviti Mars u Lavu, što nije potpuno fer: kao i pravi lav, Mars u Lavu napada samo kad je gladan ili isprovociran. Ali, nažalost, ove će sedmice dva snažna aspekta učiniti Mars u Lavu vrlo gladnim i vrlo isprovociranim.

Iako je egzaktan u četvrtak, opozicija Marsa i Saturna osećaće se cele nedelje. To može biti posebno teška kombinacija s obzirom na to da je Mars planeta koji voli ubrzati stvari, dok je Saturn sklon zakočiti. A kada istovremeno nagazite gas i kočnice, verovatno je da nećete stići nigde i pritom ćete spaliti gume.

Uz ovu tešku opoziciju nedelja donosi još jedan snažan Marsov aspekt, a ta kombinacija stvari može činiti zaista zastrašujućima. U subotu, dok još deluje opozicija Marsa i Saturna, egzaktan je kvadrat između Marsa i Urana. Taj bismo aspekt mogli opisati kao lonac u kojem vri, a bio je prečvrsto i predugo poklopljen – pa eksplodira. Zaista trebate učiniti sve što možete da nekog ne izazovete i budite spremni izmaknuti se ako neko besan krene u vašem smeru.

Ponedeljak

Glavni događaj: Mesec ulazi u Ribe, u harmoniji je s Jupiterom

Šta se može očekivati: Ribe su intuitivne, kreativne i emocionalno osetljive, dok Jupiter donosi optimizam i sreću.

Šta treba učiniti: Ovo je odličan dan da kreativnim aktivnostima date maha svojoj mašti.

Šta ne treba učiniti: Nemojte izbegavati teža osećanja, nađite nove načine njihova izražavanja.

Utorak

Glavni događaj: Mesec u Ribama, u harmoniji s Uranom

Šta se može očekivati: Uz Uran dolazi uzbudljiva energija, dok vam Ribe jačaju intuiciju.

Šta treba učiniti: Danas protresite stvari i slušajte unutrašnji glas.

Šta ne treba učiniti: Nemojte ignorisati ono što intuitivno pomislite i osetite.

Sreda

Glavni događaj: Mesec u Ribama, u harmoniji s Plutonom

Šta se može očekivati: Pluton vlada psihom, a Ribe povezuju sa duhovnim, stoga je ovo dan za introspekciju i ulaženje u duhovne dubine.

Šta treba učiniti: Tarot, astrologija, isceljivanje kristalima i proučavanje novih metafizičkih praksi pomoći će vam da danas doprete što dublje.

Šta ne treba učiniti: Nemojte pustiti da se emocije izmaknu kontroli.