Izračunavanje podznaka u horoskopu je neophodno za kompletnu astrološku analizu. Podznak je znak izlazećeg Sunca, rađa se na istoku i nalazi se na najistočnijoj tački neba u momentu vašeg rođenja. Podznak je u astrološkim tumačenjima podjedbnako važan kao znak, jer možete imati dominantne karakterine osobine svog podznaka, kao i potpunu suprotnost između znaka i podznaka koja se može odraziti na vaš karakter i budućnost

Retko kada se dogodi da osoba ima isti znak i podznak, obično se veruje da su ti ljudi predodređeni za uspeh i velike stvari u životu. Kombinacija znaka i podznaka daje lsiku kakva je neka osoba u psihološkom i energetskom smislu. Horoskopski znaci se dele po elementima, vatreni Ovan, Lav i Strelac (temperamentni i strastveni), vodeni Rak, Ribe, Škorpija (emotivni i romantični), vazdušni Blizanci, Vaga,Vodolija (komunikativni i avanturisti), zemljani Bik, Devica, Jarac (ambiciozni i racionalni). Kada se spoje element znaka i podznaka, nastaje prava astrološka analiza koja vam može otkriti vrline, mane i tajne vašeg bića.

Kako da izračunate šta ste u podznaku?

U galeriji ispod u tabelama pronađite, mesec rođenja, dekadu u kojoj ste rođeni i sat rođenja. Horoskopski znak kod kojeg se spajaju sva tri parametra otkriva vaš podznak.

Foto: Facebook/Vas horoskop Najlakši način da izračunate koji ste podznak!

Izvor: Sensa