Nedeljni horoskop od 12. do 19. jula 2021. godine!

OVAN

Mogući su određeni problemi sa novcem. Zato je vredno pažljivo pratiti sva finansijska i poslovna pitanja kako biste se zaštitili od nepotrebnih gubitaka. U porodičnim odnosima dolazi do napetosti.

BIK

Klonite se sumnjivih dogovora. U četvrtak ili petak su verovatni novčani prihodi koji će vam otvoriti nove mogućnosti. Prijaće vam odmor i opuštanje van grada.

BLIZANCI

Zvezde Blizancima preporučuje da razmisle o mogućnosti sportskih aktivnosti u narednih sedam dana. Mogući su impresivni rezultati na poslu. Premašićete sopstvena očekivanja.

RAK

Naredne sedmic eje najbolje da se posvetite karijeri. Planirajte porodičlne aktivnosti, putovanja i preuređenje kuće. Svaki plan sada može biti uspešan.

LAV

Zvezde vam poručuju da u narednim danima ne zanemarujete tuđe savete. Ako vam nešto nije jasno ili ste neodlučni, razgovarajte sa prijateljima. Očekuje vas pomoć bliske osobe koja će vam rasvetliti put.

DEVICA

Razmislite o svojim planovima - možda je vreme da napravite neke ustupke na polju ljubavi. Budite velikodušni i pomozite nekome kome je pomoć potrebna. Zvezde su na vašoj strani.

VAGA

Očekuju vas brojne obaveze u narednih 7 dana,. To može biti povezano sa profesionalnom sferom ili sa rešavanjem nekih problema sa nekretninama, nasledstvom itd. Bolje da ne odlažete postupak. Što pre počnete, brže ćete završiti.