Mars će se danas, 29. jula naći u nepovoljnom aspektu sa Jupiterom. Astrolozi ističu da će ovaj napet aspekt posebne izazove i prepreke doneti određenim horoskopskim znakovima. Mars ulazi u znak Device, zbog čega će njegova energija izuzetno opasti. Jupiter je juče ušao u Vodoliju i ima nemirnu energiju i pokušava da pređe granice. Spoj ove dve planete biće rizičan, donosi negativnu energiju i lošu karmu, a najviše izazova očekuju ova 4 horoskopska znaka:

Ovan

Ovan je pod snažnim uticajem i Marsa i Jupitera, a ove dve planete sada su potpuno suprotstavljene. Mars je prilično brza planeta koju je Devica usporila. Jupiter je spor i težak, ali ga sada aktivira Vodolija. danas vas očekuju brojne nepredvidive situacije i promene na koje ćete se teško privići. Pokušajte da ostanete smireni i poslušajte šta vam govori intuicija. Svaki neuspeh može se pretvoriti u trijumf i, obrnuto, svaki uspeh može doneti nove probleme.

Lav

Suprotstavljanje Jupitera i Marsa učiniće Lava lenjim i neodgovornim. Danas ste demotivisani, nemate dovoljno energije i inspiracije. To je zbog činjenice da će Mars postati sporiji, a Jupiter će samo pogoršati situaciju. Lavovi bi trebalo da ograniče svoje troškove, jer je moguće neracionalno rošenje novca koje može nepovoljno uticati na finansije u bliskoj budućnosti. Astrolozi takođe savetuju da ne deluju ishitreno u drugim oblastima života.

Škorpija

Škorpije će danas imati problema sa visokim egom, pohlepom i sebičnošću. Zbog toga su mogući konflikti sa prijateljima, kolegama i partnerom. Pokušajte da umirite emocije i pazite koje reči koristite. Ne dajte velika obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti. Suprotstavljanje Marsa i Jupitera na vas će najnegativnije uticati na polju odnosa i ljubavi.

Jarac

Jarac je pod najvećim uticajem Marsa od svih drugih znakova, a Jupiter slabo deluje na njegovu energiju. Astrolozi smatraju da će opozicija ove dve planete biti najrizičnija za predstavnike ovog znaka, jer Jupiter neće moći da podrži negativ Marsa. Danas je veoma nepovoljan dan za Jarčeve, jer postoji rizik od negativnih emocija, rasprava i impulsivnosti. Da biste sprečili pojavu novih problema, moraćete naučiti kontrolisati svoje emocije. Za danas vam se predlaže da provedete deo dana u samoći, posvetite se svojim mislima i razbistrite um.

Izvor: Sensa