Astrolozi ptumače osobine znakova, karakterne crte, prirodu ličnosti, položaj planeta, ali u kombinaciji sa numeroloigijom, ovaj spoj nam može dati precizniji uvid šta je zapisano u našoj sudbini. Naš dan rođenja u numerologiji se naziva i Brojduše, a baš on u spoju sa horoskopskim znakom može otkriti da li nas čekaju teži ili lakši putevi kroz život. Pronađite svoj horoskopski znak i saznajte da li ste rođeni na dan koji zrači vibracijama srećnog života:

Ovan

Kao vatreni znak Zodijaka, Ovan je veoma energičan. Oni su prizemni ljudi koji vole i znaju da rade mnoge stvari istovremeno, ali im je potrebna ravnoteža, jer takva osoba ima snažnu energiju koja može da spali sve što joj se nađe na putu.

Najsrećniji datumi rođenja: 8, 2, 24, 29.

Bik

Voli stabilnost, tradicionalan je i posvećen izuzetno poslu. Bikovi su hedonisti koji uvek teže uživanju i radosti.

Najsrećniji datumi rođenja su: 2, 5, 30.

Blizanci

Imaju jasnu motivaciju da ispune ciljeve i akcije, ali često ne znaju kako da u sebi pomire dve suprotstavljene želje. Uvek im je potreban jasan plan i neophodna je ravnoteža duhovnog i materijalnog za potpuno ostvarenje njihovih potencijala

Najsrećniji datumi rođenja su: 1, 2, 19.

Rakovi

Rakovi imaju puno pozitivnih osobina, ali postoje i osobine koje ga sprečavaju da razvije svoje potencijale. Rakovi su vrlo nežni, emotivni i puni ljubavi, ali su skloni niskom samopouzdanju i negativnim mislima. Ako se toga oslobode, mogu biti zaista srećni.

Najsrećniji datumi rođenja su: 1, 2, 7, 8, 12, 30.

Lav

Veličanstven i ponosan znak. Uvek zna ko mu treba i kako da dobije ono što želi da ima. Ali ne uspeva uvek da ispuni sve onako kako očekuje. Lav može rizikovati i biti arogantan i to mu ne ide uvek u prilog. Na svu sreću, Lav ovo može promeniti i zagospodariti svetom radosti i uspeha.

Najsrećniji datumi rođenja su: 4, 8, 12, 22, 30.