Za tri vodena znaka nedelja od 16. do 22. avgusta će biti posebno teška. Mnogo toga se dešava na astrološkom nebu tokom ove nedelje, pa je vrlo očekivano dateže padne pojedinim znakovima zodijaka. Kao prvo, tek ćemo ući u sezonu Device, koja će automatski izložiti neke znakove stresu, a suočićemo se i sa romantičnom anksioznošću, zahvaljujući Veneri u Vagi, 16. avgusta.

Uran se vraća retrogradno 19. dana, što bi trebalo da učini da neki od nas 'previše brinu' o nečemu u šta bi želeli da budu uključeni. Uran može doneti dobre ili loše vesti, samo zavisi od toga kako ćemo se lično nositi sa ovim tranzitom. Početak nedelje će nam podići samopouzdanje, mada drskost neće dobro prolaziti u društvu. Ovo nije nedelja u kojoj stvari vidimo do kraja. Osetićemo da smo u nečemu došli do polovine puta, ali nam nije jasno zašto smo u to uključeni i pitaćemo se kako da izađemo iz svega.

3 horoskopska znaka koji će imati vrlo tešku nedelju od 16. do 22. avgusta 2021.:

1. Rak

Ono što ćete primetiti ove nedelje je da vam ne polazi za rukom da se opustite. Ništa ozbiljno se ne dešava u vašem životu, ali vi kreirate mentalni scenario za sebe, gde stvari idu po zlu. Bićete malo paranoični i možda ćete osećati snažnu nervozu tokom ove nedelje. Osetljivi ste na prirodu i svoju okolinu, pa ipak ne možete dobro i čvrsto pročitati šta vas čini tako uznemirenim. Moguće je da Lavovske moći opadaju i da zona udobnosti koju je sezona Lava donela sa sobom počinje da bledi, ostavljajući vas ranjivim i izloženim. Dakle, ono što 'nije u redu' sa ovom nedeljom je u vašoj glavi. pogledajte oko sebe, Rakovi - sve je u redu. Ne stvarajte nevolje previše verujući u njih. Mi smo odgovorni za svoje živote, pa nemojte svom životu da nanosite preveliki bol razmišljanjem.

2. Škorpija

Ove nedelje ćete morati da istupite, kako biste mogli da objavite svoje namere. Zašto? Zato što osoba sa kojom ste u vezi želi neku vrstu izjave, a sada ste dužni da ispunite njene potrebe. Ovo nije ono što želite; više volite spontanost u svojim romantičnim poduhvatima, a ne uvežbane izjave koje vas vezuju za ovu osobu, koja sada izgleda kao zahtevan šef, za vas. Ovo vas uznemirava, jer osećate da ste pod pritiskom, što se zaista kosi sa vašom kontroverznom prirodom. Osećate kao da nemate izbora. Vaš partner želi nešto od vas što ne želite da date, ali oni to toliko žele da se osećate obaveznim da im udovoljite. Čitava stvar čini da se osećate zatvoreno, a to u budućnosti neće ništa dobro doneti.

3. Ribe

Kao što je već rečeno, ove nedelje se radi o onome što se događa u vašem umu, a ne o onome što se dešava u svetu oko vas. Ove nedelje ćete biti na ivici potpunog sloma, apsolutno ne možete dozvoliti da vam negativnost koja vam preplavljuje um, postane tihi partner. Ako ne možete izaći iz svojih emocija, onda morate ponovo da se usredsredite na nešto potpuno emocionalno. Otkrićete da ćete, ako se bacite na posao ili kućni projekat, moći da iskoristite energiju rezervisanu za negativno razmišljanje i da je dobro iskoristite. Ali na vama je da li ćete prihvatiti ovaj savet ili ne. Ove nedelje fokus treba da bude na pozitivno i produktivno, drage Ribe. Negativno razmišljanje je previše privlačno za vas, a ne bismo hteli da se izgubite u svim tim negativnim glupostima.

Izvor: Sensa