Ispratite astro savete za period Plavog Meseca, kada Mesec ulazi u Vodoliju. Saznajte na koji način će uticati na svaki znak horoskopa i prilagodite se.

Ovan:

Ovo je vreme za grupne projekte sa drugima, kao i za jačanje intimnih odnosa. Posvetite dovoljno svoje energije i vremena svojim voljenima.

Bik:

Verovatno ćete se istaći na polju karijere. Dobro ćete brinuti o sebi pa vas čeka uspešan rad. Shvatićete da zaslužujete i zdravlje i uspeh.

Blizanci:

Ovo je vreme za avanturu i za romansu. Da biste maksimalno iskoristili ovo vreme, napustite zonu udobnosti i idite negde u letnju avanturu!

Rak:

Sada je vreme da konačno izgradite veći osećaj sigurnosti u sebi. Tokom punog Meseca možete se osećati više voljenima i podržanima od sebe. Primetite ova osećanja i nastavite da ih osećate iznova i iznova.

Lav:

Na kraju ste sezone i pun Mesec će osvetliti područje vašeg partnerstva i komunikacije. Možda je sada trenutak da nekome otvorite svoje srce i iskreno razgovarate o tome šta osećate i šta vam treba.

Devica:

Pun mesec će osvetliti oblast vašeg blagostanja i oblast zarade. Sada je dobro vreme da se uspostavi ravnoteža između ovih oblasti: brige o sebi i poslovanja.

Vaga:

Pun Mesec će osvetliti vaše želje i carstvo romantike, a Venera je takođe u vašem znaku. Vreme je da odustanete od svih svojih planova i prepustite se trenutku. Ovo je vaše vreme za magiju!

Škorpija:

Pun Mesec će da osvetli područje vašeg doma i odnosa sa majkom. Oblast duhovnosti će takođe biti osvetljena. Možda je vreme za mirne meditativne trenutke koje možete podeliti sa nekim sa kim želite da produbite svoj odnos.

Strelac:

Pun Mesec će uticati na vašu komunikaciju i vezu sa drugima. Nađite vremena za povezivanje i budite deo nečeg većeg. Ovo će vam mnogo značiti. Potrudite se da budete iskreni i da iskažete svoja osećanja.

Jarac:

Pun mesec osvetliće vaše odnose iz vaše primarne porodice i oblasti karijere. Vreme je da sredite odnose kod kuće, a možda čak i za nove finansijske mogućnosti.

Vodolija:
Pun Mesec će zasijati u vašem znaku, pa ga možete snažno osetiti u svim oblastima ili u pojedinačnim aspektima gde mu je sada potrebna svetlost. Definitivno, ovo je sjajno vreme za stvaranje letnjih uspomena sa svojim najmilijima.

Ribe:

Pun Mesec osvetliće vaš odnos prema duhovnoj strani života i vašim emocijama. Budite ranjivi i sa nekim podelite svoje najdublje rane, pa ćete ostvariti veze za ceo život.

Izvor: Sensa