Astrolozi posmatraju jesen kao period pozitivnih promena, a evo šta očekuje svaki horoskopski znak na polju posla i novca.

Ovan

Aktivni Ovnovi moraju malo da naprave pautzu i razmisle o svojim željama. Verovatno možete dobiti mnogo više ako "kopate" malo dublje. Vrlo "ozbiljno“ početak vlastitog posla - preuzmite svoje odgovornosti.

Bik

Jesen je vaše vreme. Sve će ispasti što je bolje moguće, posebno u stvarima koje ste za ovo vreme isplanirali. Jesen je idealna da da zahtevate povećanje plata.

Blizanci

Nema potrebe sumnjati u sebe i okolnosti i brinuti se. Čak i ako trenutno ne ide dobro. situacija se može promeniti preko noći. Ali mir i poverenje u sebe i svoje postupke sigurno će vam doneti veliki profit i mnogo novca.

Rak

Ne očekujte veliki novac - obratite pažnju na male iznose i malu zaradu. Pokušajte da budete pažljivi sa onim što imate. Vežbajte zahvalnost i situacija će se ubrzo poboljšati.

Lav

Ovo nije vreme za odmor - vreme za akciju. Sve počinje da se okreće oko vašeg posla, planova i cilja. Imate finansijsku sreću, ali budite oprezni kako trošite novac. Izbegnite nepotrebne troškove.

Devica

Jesen će vam omogućiti da konačno unesete željeni red u svoje poslove i finansije. I očekujte dobru platu za obavljeni posao. Povećanje prihoda može vam tokom jesenjih meseci otvoriti neka nova vrata u životu. Ne propustite sjajne mogućnosti.

Vaga

Vaše blagostanje i bogatstvo ove jeseni nisu u fokusu. Imaćete neke naplate dugova i nikako nećete uspevati da uštedite novac. Uložite u ozbiljan projekat. Jedino kroz ulaganje u psoao možete ostvariti obilje.