Venera, planeta ljubavi i odnosa, 10. septembra ulazi u znak Škorpije i donosi sa sobom drastične promene u odnosima, komunikaciji i pokazivanjem osećanja. Intimnim trenucima daćemo više smisla, a romantiku i odnose shvatamo vrlo ozbiljno. Očekuje nas nalet strasti, ali i važni razgovori u kojima se mogu otkriti neke tajne.

Venera u Škoprijui rasplamsaće vatru ljubavi, kao potrebu za prolaznim i uzbudljivim flertom. Negativne strane Venere u Škopriji jesu ljubomora, zavist i posesivnost, ali i to što ne vidimo smisao u stvarima koje nam trenutno ne drže pažnju. Hoćemo zadovoljstvo odmah, a skloni smo i da zanemarujemo tuđa osećanja.

Saznajte kako će Venere u škopriji uticati na vaš horoskopski znak od 10. septembra do 7. oktobra 2021. godine:

Ovan

Zaronićete uduboko u emotivne veze koje ste kreirali. Odani ste u ljubavi i naklonjeni, ali neko vas u ovom periodu može iskoristiti i razočarati. ne molite za ljubav! Ostanite svoji i ne menjajte se kako biste s enekome dopali. Ako vas ne prihvata takvim kakvi ste, možda je vreme da razmislite koliko vaš odnos uopšte ima šansi za uspeh.

Bik

Venera je u vašoj 7. kući i privlači obožavaoce sa svih strana. Neko će posebno obratiti pažnju na vas i možda vam šalje ljubavne signale koje vi ne primećujete. Osvrnite se oko sebe - možda je srodna duša bliže nego što ste mislili.

Blizanci

Venera je u vašoj 6. kući i donosi prava čuda na polju karijere. Skoncentrišite se na svoje obaveze i odgovornosti, a na polju ljubavi istražujte i zabavite se. kloni ste flertu, tajanstevni ste, a romantične varnice mogu se pojaviti na poslu.

Rak

Vaše samopouzdanje značajno će se povećati , a poput magije privlačite ljude oko sebe. Prijatno ste raspoloženi i imate prijateljski stav, a to može otvoriti vrata za novu ljubav ili poboljšanje romantične veze. Što više zračite pozitivnim vibracijama, više pozitivnih ljudi privlačite.

Lav

Poželećete malo da se osamite i izolujete od partnera. Potrebna vam je samoća kako biste se opustili, ali partner to možda neće shvatiti na pravi način. Svakako je najbolje da izbegnete konflikte.

Devica

Sada izlazite iz zone komfora i želite da upoznate što više ljudi, zabavite se, flertujete i privlačite. Međutim, lako moete preći granicu i ugroziti tuđa osećanja. Pazite kako se postavljate u odnosima.