Horoskop za vikend od 24. do 27. septembra 2021. godine!

Ovan

Mesec u Biku osvetljava vašu drugu kuću ličnih finansija; konjunkcija sa Uranom u petak ujutru može izazvati potrebu za prekomernom potrošnjom. Fokusirajte se na osnovne vrednost. U subotu, velika vest je trigon između vaše vladajuće planete, Marsa i Saturna koji proizvodi gomilu energije! Mesec u Blizancima u nedelju u trigonu je sa Marsom - očekuje vas sjajan dan.

Bik

Petak, Mesec u vašem znaku nasuprot vaše vladajuće planete, Venere, posebno je moćan za vas. Budite kreativni i iskoristite energiju za romantiku sa voljenom osobom. Mesec bi u subotu mogao da vas uspori, ali nemojte se nervirati. Mesec u Blizancima u nedelju pomaže vam da nadoknadite sve što juče niste rešili. Iskoristite nove mogućnosti u karijeri.

Blizanci

Mesec u Biku osvetljava vašu dvanaestu kuću snova i vizija, stvarajući izuzetno moćan u subotu rano ujutru, kada je Mesec u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Pišite dnevnik, može pomoći da se opsutite. U subotu uživajte u samoći i tišini, a u nedelju, Mesec u Blizanci vas okrepljuje i inspiriše.

Rak

Provedite vreme sa prijateljima u petak i subotu dok Mesec u Bik prolazi kroz vašu jedanaestu kuću dobrih vremena i prijateljstva. Jutarnji sekstil između Meseca i Neptuna u Ribama povećava vašu kreativnost i intuiciju, spajajući ih u moćnu mešavinu. U nedelju, Mesec u Blizancima osvetljava vašu dvanaestu kuću snova.

Lav

Mesec u Biku osvetljava vašu desetu kuću karijere i postignuća u petak i subotu. Povezivanje sa Uranom u petak ujutru moglo bi doneti neočekivanu priliku za karijeru. U nedelju Mesec u Blizancima u vašoj jedanaestoj kući, trigon Mars i Saturn, poziva vas da odvojite vreme za svoju porodicu i možda čak i da obavite neki volonterski posao. U karijeri iskoristite mogućnosti koje su pred vama.

Devica

Vašu devetu kuću avanture osvetljava Mesec u Biku u petak i subotu, a konjunkcija sa Uranom u petak ujutru praktično zahteva da se pokrenete na polju aktivnosti koja vam može doneti radost. U nedelju, Mesec u Blizancima osvetljava vaš sektor karijere; trigon sa Marsom i Saturnom inspiriše vas da vodite računa o detaljima na poslu. Očekuje vas uspeh u odnosu na konkurenciju.