Astrolozi smatraju da postoje kombinacije horoskopskih znakova koje se neverovatno privlače, ali i one koje se odbijaju. Horoskop otkriva koje su najbolje kombinacija znakova Zodijaka u ljubavi - saznajte koji znak je savršen partner za vas?

Ovan + Blizanci i Ovan + Vodolija

Vazduh se dobro slaže sa Vatrom. Stoga će Ovan i Blizanci postati par koji čekaju beskrajne avanture, iskreni razgovori i mnoge šale "samo za dvoje". Ovan i Vodolija takođe mogu stvoriti veoma harmoničan par. Koje će povezati ne samo ljubav, već i pravo prijateljstvo.

Bik + Strelac i Bik + Jarac

Ako se suprotnosti privlače, onda je ovde definitivno reč o spoju Bika sa Strelcem. Takav par će se dopuniti, a gde je potrebno - i osigurati jedni druge. Što se tiče Jarca i Bika, ovo je zajednica u kojoj će biti puno osećanja i strasti. I takođe razumevanje i potpuno prihvatanje jedno drugog.

Blizanci + Vodolija i Blizanci + Vaga

Srodne duše - tako da bi bilo ispravnije reći za par Blizanci + Vodolija, gde će ovaj drugi pomoći da oživi najhrabrije ideje svom partneru. A drugi će, kao odgovor, pristati na razne promene i avanture.

Blizanci i Vaga su posvećene intelektualnom i dubokom odnosu. Ovde će se veza zasnivati na međusobnom poznavanju, njihovim osećanjima i snovima. Što je takođe dobro, ali sa malo manje entuzijazma od prethodnog para.

Rak + Bik i Rak + Ribe

Rakovi su obično orijentisani na porodicu i traže nekoga sa kim bi provodili prijatne kućne večeri. A u slučaju Bika, ovo je savršen saputnik. Što se tiče zajednice Riba + Rak, onda su to partneri koji će biti veoma slični jedno drugom. Vremenom, možda čak i previše, ali sve će biti u redu ako u porodici vlada sklad i razumevanje?

Lav + Ovan i Lav + Strelac

Zajedno, Lav i Ovan su hrabar i samouveren par iz kojeg će emitovati veoma snažna energija. Isto kao iz para Lav + Strelac. Zahvaljujući svom poverenju, partneri se neće mešati u potencijal jedni drugih. Ali u isto vreme, među njima će biti mnogo strasti i poštovanja.