Godišnji horoskop za 2022. godinu predviđa kakva nas sudbina očekuje u svakom mesecu u narednoj godini - od januara do decembra. Posebna energija u svakom mesecu različito utiče i na nađu sudbinu, a evo koji mesec će biti najpovoljniji, a u kojem ćemo se suočiti sa brojnim izazovima!

Januar

Januar se smatra teškim periodom, ali sposobnost da pravilno planirate i odredite prioritete pomoći će vam da prevaziđete teškoće prvog meseca 2022. godine. Uradite one stvari koje su najrelevantnije, onda će sve biti u redu.

Februar

Astrolozi drugi mesec u godini nazivaju prekretnicom. U ovom periodu trebalo bi da se desi mnogo zanimljivih, važnih i neobičnih stvari. Pokušajte da budete pažljiviji prema detaljima i da se ne obeshrabite ako nešto krene po zlu. Februar je mesec turbulencija, a vi samo pratite tok. Ako verujete u put i svoje sposobnosti, sve će ispasti najbolje.

Mart

Astrolozi ističu da će ovo biti najpovoljniji mesec u godini. Energija marta će najviše biti povoljna za ljubavne avanture, druženje sa porodicom i prijateljima, sklapanje novih poznanstava. Kreiraju se kvalitetni odnosi u kojima se razvijamo, osećamo ono što smo oduvek želeli, a srce je ispunjeno divnim emocijama.

April

Ovo je vreme kada možete otići na odmor, promeniti okruženje, tražiti nove načine zabave, hobije, posao. April će nam dati signale i naznake o tome šta je najbolje za nas, a čega vredi da se što pre oslobodimo.

Maj

Maj će takođe biti vreme otkrivanja važnih stvari. Univerzum će ojačati naše samopouzdanje i izoštriti našu intuiciju. Ako imate problema, postoji šansa da će oni biti rešeni ili možete da smislite kako da ih se rešite u budućnosti. U ovome vam može pomoći kreativnost.

Jun

Junski poslovi mogu biti u zastoju zbog neprijatnosti i loših odluka. Od svih dvanaest meseci, jun je najnepredvidljiviji. Nećete biti sigurni kojim putem treba da krenete, a okolnosti će vam samo otežavati.