Jupiter, moćna planeta obilja i plodnosti prelazi u sazvežđe Riba 29. decembra i doneće promene koje nećemo moći da ignorišemo, tvrde astrolozi. Poznata ruska astrološkinja Anđela Perl otkriva kako nam energija Jupitera može pomoći da privučemo sreću i blagostanje. Jupiter se u Ribama oseća dobro, pa je moguće da će mnogi horoskopski znakovi imati sreće, novih šansi i dobrih prilika koje mogu poboljšati kvalitet života na raznim poljima.

Ovan

Jupiter u 12. polju horoskopa simbolizuje migraciju. Ovan će moći da se razvija daleko od kuće, da zaradi dobar prihod i pronađe korisne veze. Energija planete daje samopouzdanje i pomaže da se prošire granice, a Ovan može pokrenuti nešto svoje, otvoriti posao i brzo dostići novi nivo života.

Bik

Bik će imati Jupitera u 11. kući prijateljstva. Uspeh će doći zahvaljujući povećanju saradnika, razvoju društvenih mreža. Bika čeka naporno vreme, kada će, zahvaljujući aktivnom radu, biti moguće steći popularnost, postići dobar prihod i započeti razvoj u oblasti koja je povezana sa komunikacijom.

Blizanci

Jupiter u 10. kući statusa i ciljeva daje ekspanziju i razvoj. Blizanci će moći da promene svoj status, steknu nove obaveze i besprekorno se nose sa njima, dobivši ne samo novo iskustvo, već i dobar prihod. Blizanci čekaju poslovni razvoj i početak na karijernoj lestvici, kao i šansa da pređu na novi posao koji će doneti više zadovoljstva.

Rak

Jupiter u 9. polju putovanja ukazuje Rakovima na mogućnost da svoj posao iznesu na međunarodni nivo, da upoznaju ljude druge zemlje, da odu u inostranstvo da proučavaju jezik i kulturu. Rakovi će moći da uspeju u svemu što se tiče međunarodne komunikacije, a takav dar sudbine ne može se zanemariti.

Lav

Za Lava će Jupiter biti u 8. polju horoskopa, koje je zaduženo za finansije. To znači da će Lavovi moći da uspeju u svemu što se tiče finansijskog blagostanja . To mogu biti investicije, nasledstvo, profitabilna ulaganja ili promene u porodičnom budžetu na bolje.

Devica

Planeta obilja biće u sedmoj kući ljubavi i braka. Device čekaju prijatne promene u njihovom ličnom životu, sticanje harmonije i sreće. Nije isključen ni raskid kod parova u kojima je veza upala u monotoniju, a ovakvo stanje će otvoriti i nove perspektive, oslobađajući Device negativnosti i osećanja nezadovoljstva.