Poslednja nedelja u godini donosi nove izazove sa kojima će pojedini znakovi lakše da nose, a neki malo teže. Mnogi će biti u iskušenju da previše troše. Evo šta predviđa nedeljnihoroskop na finansijskom planu u periodu od 27. decembra do 2. januara.

Ovan

Ove nedelje će mnogi od vas otkriti svoju pravu svrhu u životu. Ne možete bez trošenja, ali možete to učiniti što pažljivije- odmah odvojite novac za plaćanje računa I za osnovne potrebe. Sve što kupujete neka bude dobro isplanirano.

Bik

Moguće je da ćete tokom ovde nedelje više raditi, a zaraditi isto ili čak manje. Važno je da ne gubite veru u sebe, da radite mirno i bez pritiska, ne trošeći živce i vreme. Trošenje novca u periodu od 27. decembra do 2. januara biće u redu, ali je bolje da to obavite posle praznika kad počnu sniženja.

Blizanci

Do kraja godine ćete shvatiti šta je ono što želite da promenite u svom životu. Sada je dobro vreme za razmišljanje o promeni posla ili o pokretanju sopstvenog biznisa, ali ne donosite odluke prerano, bez podrobne analize jer će se Jupiter preseliti u sazvežđe Ribe, što će malo otežati donošenje odluka

Rakovi

Poslednji dani godine mogu vam biti veoma naporni. Moraćete da jurite sa sastanka na sastanak, da obavite neplanirane kupovine i susrete. Astrolozi vam savetuju da ne zaboravite na odmor i svoje prioritete kako ne biste ugrozili svoje zdravlje.

Lav

Najprometniji dan u nedelji neće biti petak, 31. decembar, već dan Jupiterovog prelaska u Ribe – 29. Decembar. Ne bi trebalo da zakazujete važne poslove za ovaj dan. Uzdržite se od svake kupovine, naročito onlajn jer se to često pretvori u bacanje novca. Ako ste po profesiji prodavac ili menadžer u trgovini, posao će vam ići dobro tokom ove nedelje

Devica

Astrolozi vam savetuju da godinu završite planiranjem i postavljanjem pametnih ciljeva za sledeću godinu. Vaš uspeh u velikoj meri može da zavisi od podrške voljenih. Novogodišnje poklone je najbolje da kupite u utorak ili četvrtak, ali nikako ne u sredu ili petak.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE