Nedeljni horoskop za novac od 3. do 10. januara 2022. godine!

Ovan

Ovnovi, kao rođeni lideri u horoskopskom znaku, znaju tačno kako da upravljaju ljudima. Upravo će im ovakav rad početkom januara doneti najviše počasti. Što se tiče odmora od posla, bolje ga je graditi ne oko bezumne kupovine, već oko obnavljanja fizičkog i mentalnog zdravlja. Opuštanje je ključ za visoku produktivnost i bogatstvo početkom januara. Finansijski položaj Ovna ove nedelje umnogome će zavisiti od atraktivnosti, imidža, ​​raspoloženja, sposobnosti da pronađete optimizam.

Bik

Bik će morati mnogo da komunicira sa ljudima o poslovnim temama. Ova komunikacija će definitivno uroditi plodom i dati Biku nove mogućnosti i finansijske predloge. Uspeh možete postići napornim radom. Zvezde će Biku dati mnogo snage i energije. Astrolozi veruju da je Bik sada bolje da deluje sam, ne nadajući se pomoći spolja. Moguće je da dobijete bonus ili unapređenje, ali ne samo to, već za delotvorna rešenja i predloge.

Blizanci

Zvezde će pomoći Blizancima da ispune finansijske i radne želje. Nebeska tela su u povoljnom položaju, pa i najobičniji dani na prvi pogled mogu biti divni. Obični poslovi će moći da privuku više novca. Nedelja je dobra i za uštede. Najpogodniji dani za odlaganje potrebne količine u kasicu prasicu su 6. i 7. januar. Nedelja je povoljna za ambiciozne Blizance koji su aktivirani u ispunjenju svojih ciljeva.

Rak

Nedelja je idealna za one Rakove koji cene stabilnost i spokoj. Astrolozi savetuju da dobro razmislite o svim svojim koracima u poslu i finansijama, kako ne biste stavili tačku na rast karijere ili finansijsko blagostanje. Rakovi će moći da povećaju bogatstvo, ali samo ako prate glas svog razuma. Takođe je vredno delovati promišljeno u kupovini. Kreativni Rakovi mogu ostvariti veliki napredak.

Lav

Lavovi će morati da probude želju za životom da bi uspeli u poslu. Ako postoje dugovi, onda se savetuje da ih barem delimično rešite. Ne vredi trošiti novac nepromišljeno: verovatno je da kupovine neće doneti onoliko sreće koliko bi trebalo. Mnogi predstavnici ovog znaka moraće da se suoče sa novčanim i radnim promenama. Takođe, Lav može bezbedno da se kreće, započne popravke, ide na dugo putovanje. Važno je kompetentno i promišljeno koristiti raspoložive resurse.

Devica

Devica će imati mnogo energije i snage, ali intuicija može da pati. Uspeh će rasti polako i postepeno. Ne treba se nadati drastičnim promenama. Bolje je praviti male, redovne korake ka uspehu. Ovo je bolje od rizika i potpune posvećenosti koji mogu da iscrpe energiju ovih ljudi do sredine nedelje. Astrolozi savetuju da pravilno upravljaju primljenim novcem. Vikend može biti sjajan za kupovinu.