Trenutno smo pod uticajem punog Meseca, direktnog Urana i retrogradnog Merkura. Evo kako će se ovi aspekti odraziti na finansijsku sferu i šta horoskop od 18. do 23. januara predviđa vašem znaku:

Ovan

Period od 17. do 23. januara je povoljan za vašu materijalnu situaciju, jer su nebeska tela sada neverovatno dobro locirana. Zbog toga ćete bolje zarađivati, vešto kupovati i dobro upravljati finansijama. Međutim, situacija se može dramatično promeniti ako izgubite kontrolu nad sobom. Da bi novac pristizao svojim tokom, treba da budete pažljivi i dosledno sledite svoj plan.

Bik

Vaši neprijatelji su budni i pokušavaju da pokvare vašu sreću, stoga budite oprezni kome šta govorite. Postoji šansa da zbog zanesenosti ili nemara donesete neke pogrešne finansijske odluke, stoga je bolje da se malo primirite. Budite pažljiviji prilikom kupovine kako slučajno ne biste kupili nekvalitetnu robu. S druge strane, kreativne sposobnosti će vam se povećati.

Blizanci

Ako radite od kuće, potrudite se da svoj dom učinite što prijatnijim okruženjem kako biste mogli da se koncentrišete na posao, bez ometanja. Vaše finansijsko blagostanje zavisiće od sposobnosti raspodele novca i vremena. U periodu od 17. do 23. ne bi trebalo da se previše iscrpljujete, inače će vam sva zarada na kraju otići na oporavak nakon stresnog peroda . Koliko god da ste izdržljivi, važno je da budete malo oprezniji.

Rak

Nemojte svim bićem zapeti s poslom, jer postoji velika opasnost da se iscrpite mentalno i fizički. Iako novac ne pada s neba i za njega se treba pomučiti, pokušajte da pronađete balans između rada i odmora. Ako planirate kupovinu I obnovu zimske garderobe, savetuje vam se da to obavite putem interneta.

Lav

Lavovi na kraju nedelje možda neće imati sreće usled negativnog aspekta Sunca i Merkura. Ako u nedelju možete da odmarate, to je odlično, ali ako morate da radite, znajte da možda neće sve čime se bavite biti uspešno. Tokom ove sedmice unosni poslovi su nekretnine i renoviranje. Ovo nije dobar period za pozajmice, niti drugima, niti od banke jer možete u budućnosti imati probleme.

Devica

Zvezde i planete poređane su tako da ćete imati veliku sreću u finansijskom sektoru. Sada je dobar trenutak da se oslobodite nepotrebnih stvari i samim tim loše energije. Za vas je trenutno najbolje da ulažete novac u nova znanja, iskustva i veštine jer će vam se to vrlo brzo isplatiti ili da častite sebe putovanjem.

Vaga

U ovom period nemojte se zaduživati niti uzimati kredite. Pod uticajem Urana može doći do nekih važnih promena, ali vi ćete se lako tome prilagoditi. Finansijski uspeh će u potpunosti biti u vašim rukama. Astrolozi savetuju da završite ono što ste započeli, čak iako vam je motivacija opala. Manje reči, a više akcije moto je ove nedelje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE