Ovo je prvi pun Mesec u 2022. godini i kao i sve pojave, različito će uticati na horoskopske znakove. Evo šta pun Mesec u Raku donosi vašem znaku:

Ovan

Ovaj pun mesec će uticati na vašu četvrtu kuću doma i porodice. Dok ste zauzeti donošenjem važnih odluka, Mesec će biti poput stroge mame koja vas kritikuje i savetuje da se više brinete o sebi, ali i o porodici koja je na prvom mestu.

Bik

Pun Mesec u Raku osvetljava vašu treću kuću komunikacije i informacija. Možete iskoristiti ovu energiju tako što ćete jasno definisati svoje namere za 2022. godinu. Ovaj pun mesec može da “zasadi seme” važnih razgovora sa srodnim dušama koje će se odvijati u narednim nedeljama.

Blizanci

Pun Mesec pokreće vašu produktivnost u drugoj kući posla, novca i sigurnosti. Ovo ovaj period čini odličnim za uspostavljanje praktičnih svakodnevnih navika i rutine. Druga kuća takođe valda vrednostima, pa razmislite da li su se i koliko vaše vrednosti promenile.

Rak

Ovaj prvi pun mesec godini u vašem je znaku i kao takav, predstavlja vašu prvu kuću početaka i identiteta. Možda ćete osetiti kao da vas je neko gurnuo u akciju postizanja nekog ličnog cilja ili strastvenog projekta. Sada je idealno vreme da počnete! Napravite svoje odluke i ciljeve i postavite ih negde na vidno mesto kako biste ih imali na umu.

Lav

Puni meseci se odnose na otpuštanje, a to je posebno tačno za vas ovog puta, jer Mesec osvetljava vašu 12. kuću isceljenja, zatvaranja i prelaza. Situacija koju ste forsirali ili obrazac koga ste se slepo držali ne odgovara novoj stvarnosti I nikakvo vaše poricanje neće to promeniti.

Devica

Ne postoji „ja“ u „timu“, Devica, i to ne može biti istinitije za vas pod svetlošću ovog punog meseca, koji sleće u vašu 11. kuću timskog rada i tehnologije. Pod njegovim uticajem mogli biste da otkrijete nove načine na koje možete da se udružite kako biste olakšali svakodnevni život I učinili ga zanimljivijim. Ali morate ego i borbu za moć da ostavite po strani.

Vaga

Pun mesec pokreće vašu 10. kuću karijere, ciljeva i priznanja. Ova energija može da vas pozicionira na glavnu ulogu ili lidersku poziciju - a takođe bi mogla da rasvetli vezu sa važnim muškarcem u vašem životu (verovatno vašim ocem).

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.