Ova nedelja počinje punim Mesecom u Raku koji će uticati na sve znakove, a bićemo i pod uticajima retrogradnog Merkura, moćnog Plutona i konjukcije Sunca i Merkura za vikend.

Kako će se znakovi izboriti sa svim ljubavnim i emotivnim izazovima koje donose planete, pročitajte u astrološkoj prognozi od 17. do 23. januara

Ovan

Pod uticajem Plutona možda ćete dobiti želju da otkrijete izvor problema koji uključuje vašu porodicu ili imovinu. Samo nastojte da izbegnete autoritarni stav prema ljudima koji mogu biti uključei u sve to. I pošto su i Venera i Merkur ove nedelje još uvek retrogradni, sada je vreme da preispitate svoje odnose, zajedno sa načinom na koji komunicirate sa drugima. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur će podstaći interakciju sa vašim prijateljima i bolju saradnju s kolegama.

Bik

Pun Mesec u Raku može izazvati želju da izrazite svoje ideje ili dobijete nove informacije. Flertovanje će vam posebno ići od ruke, ali pod uticajem Plutona, može doći do nesporazuma ili čak sukoba s drugom osobom, stoga vodite računa o tome kako se izražavate. A pošto su i Venera i Merkur još uvek retrogradni, sada je vreme da analizirate svoj ljubavni život i emocije. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur može podstaći razmišljanje o vašim ličnim težnjama ili profesionalnom putu.

Blizanci

Pun Mesec u Raku daje vam priliku za finansijksu dobit, ali Pluton kod vas može izazvati opsesiju novcem, stoga pokušajte da balansirate. Što se ljubavi tiče, pošto su i Venera i Merkur još uvek retrogradni, sada je vreme za introspekciju o intimnosti, o onome šta želite i koga želite, za emocionalno isceljenje i otpuštanje svega lošeg. Konačno, konjunkcija Sunce/Merkur u vašem području istraživanja može probuditi vašu želju za putovanjem ili za proširivanjem znanja.

Rak

Pun Mesec u vašem znaku u ponedeljak sigurno će pojačati vaše emocije. Štaviše, sa moćnim Plutonom, može doći čak i do preteranih reakcija. Kako je Venera i dalje retrogradna u vašem partnerskom aspektu, sada je vreme da se pozabavite svojim odnosima, da otkrijete šta vas sputava i koči, a ako već imate nekog, da razmiliste da svoj život podelite s tom osobom. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur može probuditi vašu intuiciju.

Lav

Pun Mesec u Raku podstiče vaše nesvesno, pa ćete biti na pravom emotivnom rolerkosteru. Pod uticajem Plutona bićete u prilici da otkrijete šta je to što ometa ili narušava vaše samopouzdanje. Energija retrogradne Venere i Merkura može vam dati dodatan uvid u vaše srce i ono što zaista želite. Ako ste sami, modern tehnologije I društene mreže vam mogu doneti obožavaoca koga vredi da uzmete u razmatranje. Dok se Sunce stapa s Merkurom, sva druženja ovo vikenda će teći glatko, bilo da su u pitaju partner, prijatelj ili neko s kim tek treba da razvijete dublji odnos.

Devica

Pluton može pokrenuti problem sa nekim ko vam je nadređen ili s prijateljem s kojim delite neku tajnu. Može podstaći sumnje. Pošto su Venera i Merkur još uvek retrogradni, uvid u vaša osećanja i način razmišljanja o vezama može osloboditi vaše srce. Ovog vikenda, konjunkcija Sunce/Merkur doneće vam ideje na osnovu kojih biste mogli da poboljšate svoje poslovanje i samim tim i finansije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu.PRIJAVITE SE OVDE