Dan zaljubljenih  ove godine pada na srećni period konjunkcije Marsa i Venere (13. februara do 12. marta). Venera tradicionalno označava žene, a Mars muškarce. Posebno su jake energije aspekta 14-16. februara 2022. godine. Odlično je vreme za obnavljanje dugogodišnje veze - Venerom i Marsom vlada Saturn, a njegova energija pomaže nam da se osećamo mladima, vraća strast i romantiku u naše živote.

Ovan

Dolaze dani strasti i energije, inspiracije i neverovatne aktivnosti. Prilika da okrenete situaciju u pravcu koji vam je potreban, skrenete pažnju na sebe i dobro se provedete u periodu od 14. do 16. februara. Vaš vladar – Mars u konjunkciji sa planetom ljubavi i lepote – Venerom, ima status egzaltacije u znaku Jarca. A to znači da se okolnosti sada razvijaju na najbolji način za poboljšanje ličnih odnosa i postizanje ciljeva.

Bik

Venera, vaš vladar, dobija ogromnu moć od Marsa u Jarcu. Dan zaljubljenih 2022. godine ostaće upamćen dugi niz godina po srećnim događajima u ličnim odnosima. Iskoristite ovo vreme maksimalno, delujte hrabro, preuzmite inicijativu i uspećete. U februaru imate povoljne šanse i prilike da stvorite temelj za srećan život, postignete dogovor s partnerom, supružnikom, otklonite negativnost u odnosima.

Blizanci

Merkur, koja je vaša vladajuća planeta, dobija povoljne uticaje konjunkcije Marsa i Venere 14. februara, jer je sa njima u istom znaku, u Jarcu. Ne oklevajte dugo, recite sve što ste dugo želeli da kažete - bićete zadovoljni odgovorom vašeg partnera. Odlična šansa da postojeće odnose podignete na viši nivo, zbližite se sa voljenom osobom i otklonite sve protivrečnosti.

Rak

U ljubavnim odnosima može biti manjih poteškoća, ali opšti uslovi su povoljni. Stoga, čak i ako se desi nešto što izaziva sumnju i anksioznost, ispostaviće se da je iapk sve u redu. Možda će biti potrebno doneti odluku, izabrati između dve opcije… Pokušajte 14. februara i narednih dana da pronađete zajedničke interese sa svojim supružnikom, romantičnim partnerom - to će značajno smanjiti stepen napetosti.

Lav

Odličan period je sredina februara, ovo je vreme praznika za vas. Pun mesec u vašem znaku 16. februara doneće najsrećnije događaje, posebno u ljubavnoj sferi. Na Dan zaljubljenih, 14. februara, dobićete snažan podsticaj optimizma. Čak i ako su vas ranije savladale sumorne misli, one se povlače, a duša se puni radošću. Interesovanje za suprotni pol raste, ali dobijate i mnogo pažnje, komplimenata i poklona.

Devica

Budućnost vaših ličnih odnosa postaje jasna. 14. februar će vam doneti svetle izglede, mnogo prijatnih iznenađenja. Ovo je dan neverovatnih reinkarnacija, buđenja skrivenih talenata, otkrivanja emocionalne i senzualne strane života. Imaćete dovoljno energije za sve: za lični život, hobije, zabavu, posao. Jedina stvar koja može postati prepreka su povećani zahtevi i očekivanja od partnera.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.