Nova nedelja pred nama donosi nove izazove s kojima se moramo suočiti. Zvezde će nekim znacima osvetleti put, a druge staviti pred iskušenja. Ishod umnogome zavisi od toga kako ćemo se snaći u svemu tome.

Evo šta predviđa horoskop od 14. do 20. febraura 2022. godine:

Ovan

Ovnovima ove nedelje može biti veoma teško da upravljaju svojim emocijama. Ali to i neće biti nešto na šta treba trošiti energiju. Pustite stvari da idu svojim tokom, ne možete kontrolisati baš svaki aspekt svog života. Čuvajte snagu fokusirajući se na dobre i pozitivine strane.

Bik

Što su veća očekivanja, veća je verovatnoća da će doći do razočaranja. Da biste se zaštitili, dovoljno je da se oslobodite suvišnih nada I misli. Fokusirajte se na ljubavnu sferu, tamo ima prostora za uspeh. Astrolozi vam savetuju da ne odbijate pomoć koju vam mogu pružiti ljudi oko vas – posebno oni koji su vam najbliži. Vreme je da proširite svoje vidike i znanja.

Blizanci

Ova nedelja je savršena da naučite nešto novo i da počnete da primenjujete svoje dugopripremane planove. Ovo je savršeno vreme za akciju. Ako je bilo problema u odnosima sa kolegama, oni se mogu ispraviti. Merkur u Vodoliji podstiče diplomatiju. Svaki trud će vam se isplatiti. Marljivost svakako neće proći nezapaženo - i u ljubavi i na poslu.

Rak

Posvetite više vremena i energije poslu, fokusirajući se na detalje. Uspeh možda neće doći odande odakle ste očekivali, ali to nije razlog da ne budete zadovoljni. Verujte svojoj intuiciji, kako ne biste propustili prilike koje će doći na neobičan način. Ako nešto krene naopako, nemojte odmah odustajati niti paničiti. Zbog toga se mogu doneti pogrešne odluke.

Lav

Postupci Lavova u poslednje vreme mogli bi da budu nelogični, a odnosi sa drugima ući u krizu. Astrolozi preporučuju da ne čekate da se sve reši samo od sebe. Možda je vreme da se izvinite za ono što ste rekli ili uradili. Na radnom mestu dolazi povoljno vreme drugi prepoznaju vaše kvalitete i marljivost, a probleme ćete rešavati lakše nego obično.

Devica

Device treba da deluju, ali razborito. Budite uzdržani i staloženi, kako u ljubavi tako i u poslu, a to će vam doneti dobre rezultate. Sada je veoma važno da izbegavate aktivnosti koje vam oduzimaju snagu i energiju, uključujući preterano razmišljanje, analiziranje i kritikovanje . Potrudite se da nađete vremena za sebe kako usled jurnjave ne biste zapostavili svoje osnovne potrebe i svoje telo i psihu iscrpeli do krajnjih granica.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE