Finansije igraju važnu ulogu u našim životima. Kod nekih su primarne, kod drugih sporedne, ali činjenica je da bez njih ne možemo. Evo kakav će uticaj planeta biti od 14. do 20. februara na sferu novca i uspeha:

Ovan

Samo oni koji umeju i žele naporno da rade moći će da dobiju ono što žele, samim tim ostvare uspeh. Ali ako samo sedite i čekate da vam zvezde osvetle put, ne radeći ništa, onda zaista ne možete očekivati nikakve rezultate. Bez znoja nema uspeha!

Bik

U ovom trenutku najvažnije je da shvatite šta tačno želite da postignete i da to jasno definišete. U suprotnom, kretanje bez plana i cilja dovešće vas do stagnacije i nećete moći da računate na zaradu niti na neku ličnu satisfakciju.

Blizanci

Još samo malo truda potrebno je da uložite da dođete do svog zacrtanog cilja. Uložite sve što imate, sve vreme i resurse, uključujući i svoju profesionalnu reputaciju. To će vam donesti uspeh I, naravno profit, koji neće biti zanemarljiv.

Rak

Ako već duže vreme razmišljate o promeni posla, sada je došlo vreme za to! Dobićete ponudu za poziciju koja zahteva naporan rad, ali je posao zanimljiv i , što je najvažnije, dobro plaćen. Stoga, požurite i iskoriste dobre šanse – zvezde su na vašoj strani!

Lav

Vreme je idealno za realizaciju dugoročnih finansijskih projekata - dividende od njih se mogu dobiti u bliskoj budućnosti, tako da ne treba odlagati njihovu realizaciju. Što pre počnete, pre ćete ubirati plodove svog uspeha. Nemojte čekati jer kasnije možete da se pokajete što ste tako dugo oklevali.

Devica

U narednom periodu potpuno je opravdano da pokrente stari projekat, koji je svojevremeno bio odložen: izvadite ga iz fioke i nastavite sa radom na njemu. Ima potencijala da vam donese veliki profesionalni, ali i finansijski uspeh.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE