Da bi veza ili brak između dvoje ljudi uspeli, mnogo je uslova koji moraju da se ispune, a za početak da se partneri slažu, da imaju isti pogled na svet. Da li će se složiti, to umnogome zavisi od karaktera, vrednosti u koje veruju , cilejva koje žele da ostvare... Evo kako se horoskopski znakovi ponašaju u braku:

Ovan

Ovan je snažan i potreban mu je isto takav partner, snažan, uporan i izdržljiv koji može da podnese sve njegove “bubice”. Kada ga konačno nađe, odmah će se udati / oženiti njime.

Bik

Predstavnci ovog znaka motivišu svoje partnere da budu što uspešniji, bolji jer su zahtevni i od partnera očekuju da im uspunjavanju razne hirove. Vole da im u braku bude zabavno pa biraju one koji mogu da zasmejavaju.

Blizanci

Oni tačno znaju koga žele za partnera i uradiće sve da ga pronađu. Svi ostali koji nisu prošli selekciju pobeći će sami ili će ih Blizanci eliminisati iz svog života. Kada pronađu pravog, samo njemu će otkriti pravu istinu o sebi, tj. svoje pravo lice.

Rak

Predstavnika ovog znaka teško je ubediti da stane na “ludi kamen”, ali ako partneru to pođe za rukom, dobiće nekog ko je pametan, dopadljiv, dobar ljbuavnik, ali i drug i osoba koja je privržena porodici i kući.

Lav

Lavovi su spremni da započnu zakednički život s nekim ko može da im odmah obezbedi kraljevski život, a zatim da ih svaki dan osvaja novim izjavama ljubavi i iznenađenjima. Lav traži pažnju svakog dana i to očekuje od partnera.

Vaga

Vaga je osoba koja svojom pojavom može da zaseni, da ispuni lepotom i harizmom. Traži pažnju i nežnost, posvećenost, a ako to ne dobije od partnera, ustaće i otići će bez osvrtanja.