Svaki horoskopski znak ima svoj srećan broj koji privlači radpst, simbolizuje napredak i uspeh. Koji je srećan broj za Vage?

Da biste saznali koji broj je najsrećniji za rođene u znaku Vage, potrebno je da saberete brojeve datuma početka vladavine ovog znaka i datuma kada se zavšava. Vaga počinje 23.9. i završava se 23.10. Saberite brojeve na sledeći način (2+3+0+9)+(2+2+1+0) = 19, svedite dobijeni broj na jednocifren - 1+9=10, 1+0=1 Dobije ni broj, odnosno 1, saberete sa rednim brojem znaka Zodijaka, a za Vagu je to broj 7 - 1+7=8 Najsrećniji broj za Vagu je Osmica.

Osmica ističe da su Vage harizmatične, ali da mogu da ostvare i finansijski profit. Ona može nadahnuti i inspirisati druge. deluje uravnoteženo, snažno, realno, ali ponekad, posebno u ljubavi može zalutati u svet snova. Osmica je simbol beskonačnosti, što ukazuje da su i mogućnosti Vage beskonačne - može sve što želi kada to zaista i hoće.

Vage mogu koristiti broj 8 kao amajliju, nositi ga napisanom na papiriću, u novčaniku, brojati do 8 kada je potrebno da se smire ili koristiti broj 8 kada vizualizuje, izgovara afirmacije ili se bavi nekom opuštajućom aktivnosti.

Osmica okrenuta naopačke pretvara znak beskonačno, pa je narukvica sa ovim simbolom lep detalj za žene rođene u znaku Vage.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa