Vikend pred nama donosi pregršt mogućnosti jer je položaj planeta povoljan! Tu je i prolećna ravnodnevnica koja svima donosi još više pozitivne energije!

Ovan

Trigon između Marsa i Meseca u petak ispunjava vas inspiracijom i ambicijom koja će vas držati i u subotu i omogućiti da budete produktivniji i u subotu. Pun mesec i prolećna ravnodnevica daju vam novu energiju, čineći vikend ispunjenim zabavom i upoznavanjem zanimljivih ljudi.

Bik

Trigon između Venere i Meseca otvara vrata vašoj kreativnosti, osnaženoj punim mesecom i prolećnom ravnodnevnicom. Iskoritite energiju da napravite veliki napredak u svom profesionalnom životu. Bilo bi dobro da isplanirate svoje naredne poslovne poteze I spremni dočekate povoljni trenutak.

Blizanci

Merkur se ovog vikenda sukobljava sa Mesecom, pa bi bilo pametno da pazite na svoje reči u subotu ujutro. Vaša kreativnost će biti naglašena, iskoristite taj potencijal. Pun mesec i prolećna ravnodnevica su kao baterije iz kojih možete da izvučete ono najbolje. Imaćete inspiraciju za sve što želite da postignete!

Rak

Ako ste sada preosetljivi, uzmite mali predah za odmor od svega. Sakupljate energiju iz svega, od punog meseca do prolećne ravnodnevice. Iskoristite vreme da ga provedete sa svojim najmilijima, ušuškajte se uz dobru knjigu, skuvajte topli napitak i uživajte bez presije i obaveza.

Lav

Trigon između Venere, Junone i Meseca daje vam priliku da uložite svoje vreme i energiju u vezu. Dugo ste bili mentalno odsutniiI vaš partner je to osetio. Sada je krajnje vreme da mu se posvetite. Pun mesec i prolećna ravnodnevica osnažuju komunikaciju i intimnost i olakšavaju povezivanje na dubljem nivou.

Devica

Trigon između Meseca, Venere, Junone i Saturna u subotu podstaći će vašu potrebu da se bavite sobom. Isplanirajte vreme u kojem možete da se osamite I analizirate stvari koje su vam se desile u proteklom periodu. Prolećna ravnodnevica sa opozicijom sunce/mesec pozitivno će uticati na vaše finansije.