Horoskop za vikend od 1. do 4. aprila 2022. godine!

OVAN

Sa Suncem, Merkurom, Hironom, Paladom i mladim Mesecem koji su svi u Ovnu, u vašoj prvoj kući ličnosti, vi ste na misiji da ponovo osmislite sebe i svoj život. Imate sve što vam je potrebno da pređete bilo koju od prepreka koje stoje na putu života koji želite da stvorite za sebe i osobu kakva želite da budete.

BIK

U petak, Mesec u Ovnu u sekstilu je sa ambicioznim Marsom u vašoj karijeri i sektoru postignuća, dok u subotu Mesec u sekstilu sa Venerom u istom sektoru. Vaš profesionalni život je u usponu na najbolji mogući način, pa svakako iskoristite prilike koje vam kucaju na vrata. U subotu popodne i nedelju, Mesec u znaku Bika uliva vam prijatan osećaj blagostanja.

BLIZANCI

Vaša vladajuća planeta, Merkur u Ovnu, je živahna ovog vikenda dok se spaja sa Suncem u Ovnu, naglašavajući vaš intelekt i duhovitost, pre nego što spoji sa Hironom, izazivajući stare rane zbog kojih sumnjate u sebe, podrivajući vaše samopoštovanje i uništavajući vaše sposobnost komuniciranja i povezivanja sa drugima. Ako na ovo gledate kao na priliku za izlečenje, moći ćete dobro da iskoristite ove tranzite.

RAK

Mlad Mesec u Ovnu je pozicioniran da osnaži vašu karijeru i dostignuća; ovaj tranzit se odnosi na ispravnu akciju, zato verujte sebi i napravite korak napred. Konjunkcija između Sunca, Merkura i Hirona u Ovnu je kreirana da otkrije načine na koje sami sabotirate svoj profesionalni uspeh. Kada saznate šta su to, možete da uradite ono što trebate da biste ih izlečili i prošli pored njih.

LAV

Sekstil između Mladog Meseca u Ovnu, Marsa i Venere u Vodoliji u vašoj sedmoj kući partnerstva je dobar znak za vaš odnos sa voljenom osobom. Romantika i intimnost su na meniju. Neke stvari možete prepustiti slučaju, ali ako planirate unapred, verovatno ćete više uživati u vikendu. Dok su Sunce, Merkur i Hiron u konjunkciji, imate priliku da zalečite stare rane i radite na svom samopoštovanju.

DEVICA

Merkur je deo moćne konjukcije sa Suncem u Ovnu i Hironom ovog vikenda, dovodeći vaš oštar intelekt i oštru duhovitost u fokus, dok takođe otkriva rane vašem samopoštovanju, komunikaciji i sposobnosti emocionalnog povezivanja. Pruža vam priliku da izlečite ove probleme kako biste u potpunosti zakoračili u svoju ličnu moć. Pisanje dnevnika može vam pomoći da obradite ove stvari.