Astrolozi kroz mesečni horoskop otkrivaju koji su najvažniji aspekti planeta u aprilu, kao i kako će uticati na našu sudbinu, planove i ralčita životna polja:

Venera ulazi u znak Riba 5. aprila i to će se posebno odraziti na emotivne odnose. Seksualnost i bliskost će se povećati, a istovremeno ćemo biti mnogo emotivniji. Važno je da se tokom ovog vremena fokusiramo na sve što nam se dopada kod naših voljenih (ne samo na ono što nam smeta) i da to jasno izrazimo.

U nedelju, 10. aprila, Merkur, planeta komunikacije, ulazi u zemljani znak Bika. Astrolozi ističu da je tokom ovog aspekta najbitnije da ne potiskujemo emocije, kao i da jasno i otvoreno pokažete voljenima koliko vam znače. Oslobodite se senki iz prošlosti, ne vraćajte se na stare probleme - zajedno sa dragom osobom gledajte napred i sve će ići pravim tokom.

Kada 14. aprila Mars uđe u znak Riba, vaša osećanja će biti impulsivnija. Osećaćete se kao da imate krila, ali pazite da neke stvari ne radite nepromišljeno. Ovaj aspekt je posebno povoljan za seksualni život - očekuje vas puno zadovoljstva.

Pun Mesec u aprilu zasijaće na nebu 16. i to u znaku Vage. Iako će erotska energija i seksualnost i dalje biti na vrhuncu, moguća je drama na polju romantike. Pokušajte da ostanete smireni, strpljivi i pronađete ravnotežu. Harmonija u odnosu se ne postiže svađom, već mirnom i staloženom komunikacijom.

Kada 29. aprila Merkur pređe u znak Blizanaca, bićete izuzetno komunikativni i društveni. Uživaćete da provodite vreme u vleikom društvu, upoznajete nove ljude i razmenjujete iskustva. Zato iskoristite ovaj dan da izađete i dobro se provedete. Retrogradni Pluton očekuje nas istog dana i donosi pravu transformaciju: očekuju nas mnoge promene i novi životni putevi. Međutim, Pluton zahteva da prvo pogledamo njegove tamne čestice ...

U subotu 30. aprila pomračenje Sunca u Biku može doneti brze i iznenađujuće promene. Odvojite vreme za sebe, osamite se, izolujte se od negativnih vesti i haotične svakodnevnice u haosu. Ispunite sebi neke potrebe i želje, razmazite svoje biće, pružite sebi ljubav.

Izvor: Sensa