Tokom prve nedelja aprila imaćemo mnogo izazova pred sobom, a na mnogo događaja uticaće Venera, ali i Merkur u Ovnu. Evo šta predviđaju astrolozi od 4. do 11. aprila 2022. godine:

Ovan

Tokom ove nedelje obratite pažnju na ono što sanjate. Univerzum će vam putem snova slati poruke, upozorenja ili putokaze, nemojte ih ignorisati. Pokušajte da se oslobodite loših uspomena i okrenete optimizmu. Imate i odličnu šansu da upoznate potencijalnog partnera

Bik

Bikovima će biti lako da komunicairaju s drugima, da razumeju njihove probleme i da se stave na njihovo mesto. To će ih učiniti idealnim sagovornicima. Venera će vam izoštriti šesto čulo, tako da slobodno verujte svojoj intuiciji i život će vam postati mnogo bolji.

Blizanci

Venera vam donosi moćnu i kreativnu inspiraciju što će vam doneti dodatne poene na poslu i na projektima kojima se trentuno bavite. Položaj planeta je povoljan, stoga imate velike šanse da upoznate neku novu, zanimljivu osobu. Tokom ove nedelje, život će vam biti ispunjen novim trenucima i događajima, iskoristite ih da napunite baterije.

Rak

Ove nedelje zvezde vam donose brojne prilike. Dajte sve od sebe i iskoristite ih maksimalno kako biste postigli veliki uspeh ili ličnu satisfakciju. Položaj planeta je povoljan za promene- možete se osloboditi neke loše navike koja vam narušava zdravlje ili negativno utičće na psihu, rešiti se onoga što vas sputava, koči...

Lav

Ova nedelja je sjajna za promene. Nažalost, vaša očekivanja i iluzije mogu biti prevelike, pa je bitno da ih se što pre oslobodite. Astrolozi predviđaju da će se na vašem putu možda pojaviti neki ljudi koji vam ne žele dobro, ljubomorni su na vaš uspeh ili život. Ne obazirite se mnogo na zle jezike, nastavite svojim putem! Ako se pojave teške situacije, negujte dobru volju i optimizam.

Devica

Planete su generalno na vašoj strani ali neće sve ići glatko. Pokušajte da prestanete da se žalite na sve i ljutite na sudbinu. Umesto toga, preuzmite odgovornost za svoje postupke. Astrolozi vam preporučuju da pratite svoje predosećaje, neće vas izneveriti. Fokusirajte se što više na pozitivne stvari, privucite lepte stvari putem lepih misli!