Merkur prelazi iz Riba u znak Ovna i tamo će biti do 11. aprila. Ova planeta nije dobra za pregovore jer kada je ona vatrena, tu nema mesta za kompromise, već svi misle da su u pravu- izjavio je astrolog Dušan Veličković gostujući u emisiji 150 minuta na Prva TV.
Merkur u Ovnu donosi mnogo akcije i mogućnosti, a evo koji znakovi će tokom naredne nedelje imati najviše sreće:

Bik

Ovom znaku dolazi fantastičan period! Biće mnogo kreativniji. Sada je pravo vreme da se nemetnu svojim šefovima ili da se odluče na pokretanje svog biznisa. Sobodni Bikovi bi mogli da se zaljube!

Blizanci

Blizancima dolazi sjajan mesec za posao i karijeru! Zahvaljujući Merkuru imaće mnogo energije. Nju bi trebalo da kanališu u nešto konkretno, naročito kada je u pitanju posao ili gradnja ili kupovina nekretnine.

Vaga

Predstavnicima ovog znaka april je obećavajući mesec i u njemu bi značajnije trebalo da poprave svoje finansije. Igrajte igre na sreću! Ako neko u aprilu dobije novac, to ćete biti vi! Ali pazite da ne preterate u svojim ambicijama i ne oterate od sebe nekog ko vas mnogo voli.

Strelac

Strelčevima dolazi sjajan period za nove poslovne poduhvate. Ono što su radili u martu biće im odskočna daska za nešto novo. Oko polovine aprila rodiće im se ideja, sanjaće sebe na nekom novom poslu. San je jako bitan kanal za kontakt s našim najdubljim nivoima svesti, tako da pazite šta sanjate i pamtite svoje snove. Dobićete rešenje koje čekate!

Izvor: Sensa