Poslednja nedelja marta donosi znakovima nove novčane izazove. Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što su zaradili, neki će poželeti da šire posao, a neko će se osmeliti da napravi korak napred u svojoj karijeri. 

Ovan

Merkurov prelazak u Ovna pozitivno če uticati na vaš uspeh. Ali, takođe, aspekt Saturna i Venere donose zavisnost u finansijskim pitanjima od procene drugih i od njihovih poteza. Šta god da se desi u narednom periodu, Ovan je znak koji će biti u stanju da se prilagodi svim neočekivanim promenama.

Bik

Anksioznost i negativan stav definitivno vam neće doneti sreću, stoga je važno da zadržite optimizam. Zahvaljujući planetama, biće vam lako da se nosite sa svim nevoljama i moći ćete da iskoristite svoje iskustvo i znanje. Astrolozi vam savetuju da verujete svojoj intuiciji.

Blizanci

Mnogi Blizanci žude za promenom, ali astrolozi vam savetuju da trenutno nije najbolji trenutak za promenu posla. Bolje je sve pažljivo odmeriti i biti izuzetno oprezan. Vaša budućnost zavisi od trenutnih odluka. Krajem nedelje finansijski poslovi imaju mogućnost da budu još uspešniji, ali prvo se fokusirajte na ciljeve i odredite prioritete.

Rak

Tokom ove nedelje osetićete inspiraciju i želju da promenite svoj život nabolje. Počnite od finansija. Ali treba da znate da će najnepovoljniji dan za transakcije biti ponedeljak zbog konjunkcije Saturna i Venere. Ovaj aspekt će izazvati mnogo sumnji i iluzija, ali sreća je ipak na vašoj strani.

Lav

Tokom ove nedelje imaćete stabilnu situaciju na finansijskom planu.prati vas samopouzdanje i entuzijazam. Čini vam se da sve možete. Ali to nije razlog za preterano opuštanje- vreme je da promenite neke svoje loše navike koje vas lako mogu odvesti u dugove. Prodajte stvari koje ne koristite i koje vas zatrpavaju, sredite račune i napravite finansijski plan.

Devica

Usled finansijskog uspeha, oko vas se brzo mogu pojaviti zlonamerni i zavidni ljudi koji bi da vam upropaste poslove. Budite pažljivi. Ovo je dobro vreme za početak karijere ili novog posla. Uzdajte se u sebe, a ne u ono što vam drugi savetuju, naročito ako ih ne poznajete.