Sedmica pred nama je na raskrsnici između marta i aprila, dva prolećna meseca, i daruje nam šansu da iskoristimo moćnu energiju buđenja prirode. Iako su mnogi pogođeni prolećnim umorom, sasvim je jasno da Sunce i lepo vreme donosi bolju energiju za ljubav, posao, novac, zdravlje.

Astrolozi ističu da 3 horoskopska znaka očekuje jedna zaista dobra nedelja puna blagostanja:

Rak - Vaše raspoloženje je ove sedmice na vrhuncu. Iako će mnogi iz vašeg okruženja biti nervozni ili slabe voilje, vi nećete dopustitti da vas to pokoleb ai pokvari planove. Negujete strpljenje i umerenost, a kada s epojave izazovi koristite svoje znanje i energiju, spremni da se borite do pobede.

Bik - Već duže vreme imate osećaj da se trudite na poslu, a da to niko ne primećuje. Ovo je zabluda koja samo pokušava da vas sputava i ograničava. Umesto da podlegnete ovakvom iskušenju, budite još malo strpljivi. Krajem ove nedelje možete dobiti zaslužene nagrade za svaki trud i posvećenost. Bićete zvezda u poslovnom okruženju.

Vaga - Već neko vreme razmišljate o tome šta će biti vaš sledeći korak. Ove nedelje pratiće vas optimizam i dobra volja, što je savršena pokretačka energija za vas i može pomoći da ove sedmice konačno donesete odluku o tome kuda dalje. Svaki plan može se razvijati dobro!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa