Kada se hormoni ljubavi probude, a život postane ružičast... Jednostavno rečeno, kada se zaljuboimo, kao da se sve promeni. Prema astrolozima, svaki horoskopski znak se ponaša drugačlije kada je zaljubljen, a saznajte šta njegov najpre radi. Prema tome možete otkriti da li prema vama gaji romantičlna osećanja.

Ovan - On će biti veoma pažljiv prema vama, ozbiljno će shvatiti vaše želje i potrebe. I pokušaće da se predstavi u najboljem svetlu.

Bik - Prihvata vas takve kakvi jeste, sa svim vrlinama i manama. Moguće je da će stalno želeti da vas iznenadi.

Blizanci - jednostavno će zračiti romantičnom euforijom i ljubavlju prema životu, to ćete sigurno osetiti.

Rak - Rakovi oličavaju samu arhetipsku sliku romantičnog obožavaoca, muškarac će vas obasipati znacima pažnje, a njegova zaljubljenost biće primetna svima.

Lav - Predstavnici ovog znaka znaju da se ponašaju "kraljevski", iznenadiće vas poklonima i organizovaće zaista zanimljive sastanke.

Devica - kod kuće nećete imati ni jednu odvrnutu policu i slavinu koja kaplje. Device nisu sjajne u romantici, ali su odlične kada treba da se pokaže briga, podrška, pruži pomoć.

Vaga - iznenadiće vas lepim romantičnim delima, postaje pravi vitez.

Škorpija - Šarmiraće vas svojim tajanstvenim stavom, flertovaće sa vama bez prestanka. Muškarac Škorpija je izuzetno strastven kada je zaljubljen.

Strelac - Ne morate da pogađate - ovo je najiskreniji znak Zodijaka, pa ako ima osećanja prema vama, sigurno će vas obavestiti.

Jarac - Po govoru tela biće moguće razumeti da vas voli. Aktivno će gestikulirati, naginjati se ka vama celim telom, želeće stalno da vas grli i dodirne.

Vodolija - svesno će se prilagoditi vama, pokušavajući da ispuni bilo koju vašu želju.

Ribe - Bez skrivanja reći će sve o sebi. Obradovaće vas malim znacima pažnje iznova.

Izvor: Sensa