Da li vam se nekada dogodila situacija u kojoj se vaša osećanja brzo promene, energija preokrene i osetite neke čudne vibracije? Postoji verovanje da možete osetiti kada je neko zaljubljen i misli na vas, piše Lovesensa.

Ljudi imaju određeni vid telepatske konekcije, a to je tako sjajna i nedodirljiva stvar koju ne možemo kontrolisati. Mnogi veruju da postoji neki vid spiritualne konekcije koja pomaže da osetimo tuđu energiju i razumemo njihove misli i tako možemo lakše da zavirimo u tajne tuđeg srca.

Emitujemo različite vibracije koje drugi osećaju. Tako je i sa mislima, ukoliko otvorimo srce i um, osetićemo različite znakove koji ukazuju da je neko zaljubljen i misli na vas.

Koji znakovi se pojavljuju kada je neko zaljubljen i misli na vas:

1. Podsvesan osmeh

Naše telo reaguje na naše misli i energiju, pa je tako ničim izazvan osmeh znak da neko baš u tom trenutku misli na vas. Osmeh se najčešće pojavljuje nakon što sretnete osobu koja gaji emocije prema vama. Znakovi su svuda, dobro obratie pažnju.

2. Promena emotivnog stanja

Dok ste u jednom trenutku nezadovoljni i nerasploženi, u drugom ste spremni da se zabavljate, ispunjeni ste i radujete se. To je znak da nekom misli na vas i da njegova energija trenutno utiče na vašu. Moguće je i da iznenada osetite tugu ili nemir, a tada se osoba koja misli na vas takođe suočava sa tim osećanjima.

PageBreak

6 znakova koji pokazuju da je neko zaljubljen i misli na vas: ako ovo osećate, neko prema vama gaji divna osećanja
Foto: Shutterstock 6-znakova-koji-pokazuju-da-je-neko-zaljubljen-i-misli-na-vas-ako-ovo-osecate-neko-prema-vama-gaji-divna-osecanja2

3. Ljubav u podsvesti

Kada često sanjate jednu osobu ili se iznanenada pojavi u vašim mislima, moguće je da ta osoba misli na vas i želi sa vama nešto više od prijateljstva. Na ovaj način Univerzum daje smernice kada je u pitanju ljubav koja može da traje i uspe.

4. Oči otkrivaju put do ljubavi

Prema starom verovanju, kada vas oko svrbi bez razloga, moguće je da neko misli na vas. Veruje se da kada osećate nelagodnost u levom oku, neko je zaljubljen u vas i želi vas pored sebe. Nelagodnost u desnom oku ukazuje da neko o vama ima negativno mišljenje.

5. Zbunjenost

Da li ste nekad krenuli da uradite nešto i da ste u tom trenutku zaboravili šta vam je potrbno? Ili u toku dana napravite više nepromišljenih greškica i shvatite kako vam misli lutaju? Veruje se da vam neko tada šalje energetske vibracije i da vas njegova energija i misli dovode do rasejanosti.

6. Pozitivna energija

Ljubav je izvor dobre energija i kada neko pozitivno misli o vama, takve vibracije se prenose i donose vam radost. Da li vam je poznat onaj osećaj kada ljubav obuzme vaše telo i osećate neverovatnu toplinu? To osećaju samo voljeni i oni koji su spremni da vole. Čak iako je neka osoba udaljena od vas kilometrima, a iskreno želi da vam podari ljubav i ukoliko je vaša srčana čakra otvorena, osetićete to divno osećanj topline i peckanje u stomaku.

Ovi zakovi nisu naučno dokazani, već proizilaze samo iz verovanja. Ali i mi verujemo da ukoliko mislite dobro, želite dobro i spremni ste da širite ljubav, da tako lepu energiju uz malo truda i podrške Univerzuma, možete lako preneti na druge.

Izvor: Lovesensa