Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koji anđeli štite Jarca i Vodoliju: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom

Koji anđeo je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje - evo kako da Jarac i Vodolija razumeju tajne poruke anđela!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Anđeo Haziel – umerenost

Arhanđeo Haziel ima posebno značenje za Jarca i Vodoliju. Odlikuje ga umerenost, jasnoća misli i duboko razumevanje. Osnažuje sposobnost samokontrole, nadahnjuje intelektualne aktivnosti, potrebu za originalnim izražavanjem i razvijanjem i učvršćivanjem individualnosti. Njegov dar je sposobnost da se dobro osećate u samoći, da tražite duboki unutrašnji mir.

Povezane vesti

Hazielu se možete obratiti za pomoć kad se osećate zanemareno ili obespravljeno, kad trpite bol gubitka ili nepravdu. Haziel može podići teret sa vaših pleća dok se ponovo ne osnažite da ga sami preuzmete. Uči vas kako ćete, uza sve nevolje, ostati smireni, bez osećaja samosažaljenja, mržnje i želje za osvetom, prihvatajući sve što vam život donosi. Samo tako ćete ostati otvoreni božanskoj svetlosti svoga srca. Obučen u tirkizno, sivo ili crno, Haziel je snažan oslonac.

Izvor: Sensa

procitajte-jos4
Izvor: Foto: Shutterstock

Koji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom

Mihael – vojskovođa nebeske vojske

Arhanđeo Mihael ima posebnu važnost za Lava. Simbolizuje snagu i autoritet, upornost i jasnoću vizija. Njegova je energija dinamična i nestrpljiva. On je borac, ali i zaštitnik. Ovo je snažni arhanđeo za kojeg se smatra da trenutno „predsedava“ u nebeskom parlamentu u čijoj je domeni i naš svet. Tu je ulogu, prema nekim tradicijama, preuzeo 1879., a 2029. predaće je Urielu. Za pomoć mu se možete obratiti kad se osećate nemoćno, bespomoćno, nesposobno, kad se bojite neuspeha. Njegova će podrška doći u obliku hrabrosti, snage i jasnoće kojom se možete usmeriti ka svojim ciljevima. Uz njegovu pomoć možete izgraditi pravi autoritet. Njegova je boja narandžasta.

Povezane vesti

Zadkiel – božanska pravednost

Arhanđeo Zadkiel najbolji je zaštitnik Strelca i Riba. Simbolizuje sposobnost razumevanja da niko nije sam, kako smo svi deo veće celine. U toj velikoj celini vladaju univerzalni zakoni, poput zakona karme. Zadkiel vas može podučiti tim zakonima te vam pomoći da se menjate i razvijate, lakše odrađujete svoje stare karmičke zadatke. Pre svega, pomoći će vam da prepoznate pravednost tih zakona te da ispravnim ponašanjem izbegnete posledice pogrešnog delovanja. Obratite mu se kad ste smrknuti i tužni, ako ste kruti u svom viđenju života ili se bojite gubitka. Osnažiće vas osećajem slobodei mira. Njegovi su darovi velikodušnost i opraštanje, ljubaznost i brižnost, a njegova je boja plava.

Povezane vesti

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj