Usli smo u vladavinu Ovna! Ovo sazvežđe donosi mnogo dobre energije prilika koje će posebno osetiti tri horoskopska znaka. Uticaj Ovna najjače će se osetiti u ljubavnoj sferi, donoseći sreću. 

Evo ko su miljenici zvezda u narednom periodu:

Rak

Ušli smo u znak Ovna i Rak će biti jedan od miljenika zvezda u ovom periodu. Život će vam uskoro postati bolji, posebno u ljubavnoj sferi. Primetićete kako vam se povećava samopouzdanje, osećaćete se dobro u svojoj kaži, sigurni u svoje ja i svoje mišljenje. Prema partneru ćete biti otvoreni, reći ćete šta vam smeta, šta nedostaje vašoj vezi i šta je potrebno da vaš odnos pređe na sledeći, ozbiljniji nivo. Ako želite da začinite stvari u spavaćoj sobi, partner će se složiti sto posto.

Vaga

Vladavina Ovna donosi pozitivnu i produktivnu energiju u vaš život. To će se odraziti i na vaš ljubavni život. Do sada, partner i vi ste bili zaljubljeni, ali niste baš toliko bili uključeni u živote jedno drugog. Tražili ste nešto da podelite, nešto što će vas oboje stimulisati, nešto što će vas još više povezati. Zahvaljujući Sunčevoj energiji Ovna, naići ćete na tu vezu. Pripremite se da uradite nešto posebno sa osobom koju volite. Šta god da je u pitanju, znajte da je važno i da će učvrstiti vašu vezu.

Devica

Vaš ljubavni život će doživeti otkrovenje. Mnoge Device će shvatiti da previše idealizuju partnera, ali ipak će prihvatiti njihove mane. Međutim, tokom vladavine Ovna, stvari će se menjati nabolje. Više nećete morati da se pravite kako je sve u redu, da pričate svima kako ste presrećni i kako je sve sjajno. Vaša težnja savršenstvu dobiće odgovor tokom vladavine Ovna. Naime, u narednom periodu, partner će pokazati veće interesovanje za ono što radite, biće pažljiviji, predusretniji, nežniji, pokazaće inicijativu u spavaćoj sobi… iskoristite to!

Izvor: Sensa