Stiglo je proleće, priroda se budi a s njom i uspavana energija. Položaj planeta generalno će biti dobar, ali samo će od horoskopskih znakova zavisiti kako će ga iskoristit. Evo šta predviđaju zvezde na polju novca od 21. do 27. marta:

Ovan

Ova nedelja će vam proći u poslu. I sami ćete se iznenaditi povećanom produktivnošću. Astrolozi vam savetuju da se u finansijskim stvarima oslonite na snagu uma, ali I na intuciju. Oni će vas voditi u pravom smeru. Ne obazirite se na neuspehe niti na negativne stvari- to vam samo može doneti neuspehe u budućnosti. Radite na razvijanju svojih talenata.

Bik

Tokom ove nedelje moći ćete da utičete na ljude i njihovu volju, pokazujući iskustvo i autoritet. Kako biste zadržali svoju trenutnu poziciju, biće potrebno da pokažete sve svoje liderske i organizacione veštine. Negativni aspekti planeta 21. i 23. marta staviće vas pred iskušenje a sve će zaivisi koliko je jak vaš karakter i da li umete da kažete ne onome što nije dobro za vas.

Blizanci

Tokom ove nedelje trebalo bi da idete na sigurno i da uštedite određenu količinu novca za naredni period. Očekuje vas dosta događaja koji će vas dovesti do velikih i neplaniranih troškova ali sve će to biti prekretnica koja će pozitivno uticati na vašu karijeru. Imate mogućnost da prihodujete ako s obe noge stojite na zemlji.

Rak

Početak nedelje neće biti lak, na poslu vas čeka težak zadatak koji će vas zbuniti. Međutim, to ne znači da odmah treba da dignete ruke- odložite pokušaje za drugi dan. Druga polovina nedelje doneće vam nove prilike i ambicije, a ako budete spremni na promene, imate šansu da ostvarite uspeh i povećate svoje prihode.

Lav

Pozitivan položaj planeta uticaće na vaše finansijske sposobnosti, ali postoji i opasnost da ostanete bez svega ukoliko bespotrebno rizikujete i ulazite u sumnjive poslove. U ponedeljak i sredu mogući su sukobi sa kolegama. Savet je da se što više posvetite onome što najbolje radite, tada će novac doći u vaš novčanik. Zvezde su na vašoj strani, iskoristite šansu.

Devica

Ova nedelja će biti dinamična i užurbana a posebno budite oprezni s novcem. Čuvajte se svojih želja koje mogu biti prevelike i nerealne u odnosu na vaša primanja. Umesto toga bacite se na posao jer ćete samo vrednim radom postići uspeh i profit. Zvezde su na vašoj strani, nemojte da protraćite svoju priliku.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE