Prva nedelja proleća donosi pregršt novih mogućnosti. Sve će biti otvoreno- i šanse u poslu, ali i u ljubavi. Kako će se znakovi s njima izboriti i da li će ih iskoristiti?

Ovan

Tokom ove nedelje može doći do problema na poslu ali i u ljubavi. Javiće se sumnje u partnera i u njegovu iskrenost, ali astrolozi vam savetuju da se toga rešite što pre. Krajem nedelje situacija će se popraviti, tako da ne brinite. Ništa nije tako strašno kao što možda u trenutku izgleda.

Bik

Pokušajte da u svemu ne vidite depresivne znakove i ne dajte sumnjičavosti i malodušnosti da vas savladaju. Ako dođe do sukoba, ostasnite nutralni, da ne biste izazvali dodatne probleme koje posle nećete moći da rešite. Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, možete da računate na pomoć zvezda. Čeka vas više sreće u ljubavi nego u poslu.

Blizanci

Fokusirajte se na čišćenje – otarasite se starih stvari kako biste privukli nešto novo u svoje živote . Ovo će vam pomoći da privučete više sreće. Zvezde će vam udahnuti kreativnu energiju, pa je i uspeh na poslu izvestan, uz pažljivo planiranje i organizaciju.

Rak

Povoljna aktivnost planeta učiniće predstavnike ovog znaka veoma privlačnim za suprotan pol. Ovo je odlično vreme za ljubavne sastanke, zabavljanje i flert, ali i za korak dalje u vezi. Ako vas prati ljubavni neuspeh, to nije za ceo život, nemojte se plašiti da nekom drugom date šansu. Morate verovati u ljubav i sreću!

Lav

Astrolozi vam savetuju da se fokusirate na finansije. Najvažnije je da ispravno planirate stvari i držite se plana. Bićete u dilemi, ali planete će stvoriti uslove da ih brzo rešite. Razmislite da uvedete neke drastične promene u životu. Mogu vam doneti mnogo toga dobrog.

Devica

Imaćete osećaj da počinje novi period u vašem životu. Astrolozi vam savetuju da postavite svoje prioritete i uzmete stvari u svoje ruke. Device su među najšarmantnijim znacima zodijaka, ali ove nedelje se više fokusirajte na posao, a manje na flert. Pozabavite se malo više svojim zdravljem, znate da je važno.