Početak aprila 2022. godine donosi nam moćan mlad Mesec u lidrskom znaku Ovna. Energija ovog mladog Meseca podstiče nas da istražimo svoje biće, pronađemo tu karakterističnu autentičnost koja nas čini sjajnima baš takvim kakvi smo. Imamo moćnu priliku da komuniciramo najiskrenije sa "unutrašnjim ja" i osvestimo šta je ono što treba promeniti u životu da bismo bili srećniji.

Trenutak je da svoje potrebe stavimo na prvo mesto. Dobro je da pomognemo drugima, ali od 1. aprila mormao raditi više na sebi. Sa Marsom, vladarom ovog mladog Meseca, koji stupa u kontakt sa Saturnom, planetom odgovornosti, ovaj mladi Mesec je savršeno vreme da napravimo plan za budućnost, a zatim počnemo da preduzimamo akcije koje nas mogu odvesti do ostvarenja snova.

Period mladog Meseca može biti čudesan za vitzualizaciju, afirmacije, manifestaciju želja. Možete privući ono što odavno vaša duša želi, ali je važno da budete stpljivi i da radite na sebi - kada radite na svom ličnom razvoju, život radi u vašu korist.

U galeriji ispod pročitajte šta horoskop za mlad Mesec predviđa vašem znaku od 1. aprila 2022. godine!

Sensa / Canva HOROSKOP ZA MLAD MESEC U OVNU OD 1. APRILA ZA SVAKI ZNAK

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa