Da li vam se čini da nekada što više pokušavate, to vam nešto više izmiče? Tako je mnogima u ljubavi. Postavili su sebi cilj da moraju da upoznaju osobu svog života i idu od jednog do drugog sastanka, pokušavaju...Često puta se razočaraju, ali ne odustaju. Astrolozi podržavaju upornost, ali daju savet za dva znaka- oni ne treba više da rasipaju svoju energiju na ljubavne pokušaje, nije dobar trenutak. Položaj planeta u njihovom znkau je takav da neće imati partnera do kraja godine.

Evo koji znakovi ostaju solo: 

Ovan

Da li se osećate kao da se vrtite ukrug? Pokušavate da imate što više ljubavnih sastanaka, ali jednostavno niste uspešni? Možda je vreme da se zaustavite i stavite sebe na prvo mesto. Zapitajte se šta tačno želite? Koga želiš pored sebe? I kako dalje?
I ne brinite ako ste sami. Pa šta? Nemojte toliko da se opterećujete time. Radite na sebi, posvetite se stvarima koje volite, družite se, putujte...Zvezde će se pobrinuti za vas i možda će u 2023. ući sa ljubavlju svog života!

Blizanci

Da li ste otkrili da trenutno niste u mogućnosti da se posvetite drugoj osobi? Ne vršite pritisak na sebe da morate da upoznate nekog i zastanite na trenutak. Čak i ako ste uočili potencijalnog partnera, možda je bolje da ne žurite. Dajte šansu da ga bolje upoznate, ali nemojte odmah da zamišljate venčanje i porodicu. Idite korak po korak. A ako se pokaže da on nije bio pravi, ne očajavajte. Sve će doći u pravo vreme.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Sensa