Mlad Mesec u Ovnu od 1. aprila biće u znaku Ovna i donosi aktivnu energiju koja manifestuje misli u stvarnost. Ovan je znak elementa Vatre, mlad Mesec u ovom znaku otvara povoljne mogućnosti za početak života od nule, sa novim životnim ciljevima.

Mesec u Ovnu ne može u potpunosti da pokaže svoje kvalitete, od kojih su glavni nežnost, briga, želja da se stvori prijatna atmosfera za rođake i prijatelje. Od 1. aprila ljudi postaju impulsivniji, fokusirani na svoje potrebe, akcije su usmerene na društvenu sferu, postoji velika želja da se pokažu liderske kvalitete, što je skladno Ovnovskoj energiji.

Ovnom vladaju Mars i Pluton, pa mlad Mesec u ovom znaku uključuje moćne energije, otvara nove mogućnosti. Mlad Mesec će podstaći ljude da daju sve od sebe - napravite krupan iskorak u poslu kojim se bavite.

Astrolozi ističu da će mlad Mesec u Ovnu doneti nov život i dobre promene za sledećih 5 horoskopskih znakova - pogledajte u galeriji!

Sensa / Canva 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OČEKUJE NOV ŽIVOT OD 1. APRILA

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

 Izvor: Sensa