Od 11. do 17. aprila Jupiter nam donosi optimizam i ostvarenje snova, dok će Neptun omogućiti razmenu kreativnih ideja. Ali, vodite računa, Neptun je planeta iluzija i ono što vidimo možda neće biti prava slika, tj. stvarnost već iluzija. Pun Mesec zasijaće na nebu 16. aprila nas očekuje pun mesec, što donosi turbulenciju na polju emocija. 

Ovan

Ove nedelje ćete pokušati da pronađete "zlatnu sredinu" u svom ličnom životu. Preduzećete stidljive korake, a zatim se povući, a put do uspeha leži negde između dve krajnosti - zapamtite ovo i tada će sve sigurno uspeti. Položaj planeta je povoljan za vaš znak, iskoristite svoje šanse na poslovnom planu, kao i u komunikaciji s drugima.

Bik

Ove nedelje budite staloženi, čak iako osetite potrebu da požurite. Neka sve ide svojim tokom. Budite sigurni u svoje sposobnosti, šta god da se dešava. Izbegavajte prenagljene zaključke. Ovo će vam pomoći da postignete veliki uspeh u rešavanju problema. Tokom ove nedelje očekuju vas nova poznanstva koja će uneti promene u vaš život.

Blizanci

Dugoročni finansijski izgledi za ovu godinu izgledaju sjajno, ali ove nedelje će vam skoro izvesno ponestati novca. Srećom, ovo je samo privremeno, ali vodite računa za ubuduće i pažljivije postupajte s novcem. U toku nedelje može doći do promena koje će zahtevati pomoć kolega, nemojte je odbijati i prihvatite je sa zahvalnošću.

Rak

Ove nedelje pravila u vašem životu će se promeniti bez upozorenja, ali takav je život- nepredvidiv. Pokušajte da budete pažljvi i da ne pravite nepotrebne greške. Mesec 16. aprila ulazi u znak Raka, a to u vaš život donosi nove odnose. Osim toga, znaćete tačno ko vas tretira i na koji način i u skladu s tim da i vi promenite svoju strategiju.

Lav

Budite manje zahtevni prema sebi. Niko nije savršen i nema poente da stalno težite perfekcionizmu. Ako ne uspete, to nije razlog da se ljutite na sebe, pokušaćete opet. Ako treba, promenite pravac. Samo budite uporni i idite za svojim interesima. Pokušajte da vikend posvetite sebi.

Devica

Nedelja obećava da će biti veoma uspešna, ali pod uslovom da pristanete na određene ustupke. Možda vam se ponudi jedinstvena prilika za karijeru, u vidu promene posla, novog projekta ili poslovnog putovanja koja će vam promeniti ceo život. Tokom vikenda se spremite za rolerkoster emocija.