Pun Mesec u aprilu u znaku Vage, naziva s ejoš i Ružičasti, osvetleće nebo 16. aprila. Život postaje romantilniji, u našem srcu sve cveta, posmatramo život kroz ružičaste naočare - fokus će biti na partnerskimi društvenim vezama.

U ovom periodu možemo biti tolerantniji, lakše pronaći kompromis i anučiti kako da sagledmao stvari iz drugog aspekta. Ova lunarna faza se događa u slično vreme kada s eoseća energija konjunkcija Jupitera i Neptuna u znaku Riba - osećanja će biti probuđena, u vazduhu s eoseća posebna magija.

Ružičasti Mesec nam zaista donosi period lebdenja na laticama ruža, ali na zemlju nas spušta otrežnjujući spoj Sunca, Meseca i Plutona koji može i da probudi napetost. U ovom periodu ćete najbolje proći ako poštujete svoja osećanja, ne sputavate emocije i živite otvorenog srca. Vaga je tu da vam pomogne da pronađete ravnotežu.

Nakon Ružičastog punog Meseca dolazi period pomračenja, pa je važno da u ovim danima donesete važen odluke, postavite temelje i pronađete uporište - pre nego što vas pomračenje potpuno uzdrma!

U galeriji ispod pročitajte šta vašem horoskopskop znaku donosi Ružičasti pun Mesec u Vagi od 16. aprila!

Sensa / Canva HOROSKOP ZA ČAROBNI RUŽIČASTI MESEC OD 16. APRILA

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa