Jupiter i Neptun, vladari mora, danas, 12. aprila, stvaraju konjukciju na istom stepenu u Ribama. Astrolog Dušan Veličković ističe da se to poslednji put dogodilo negde 17. marta 1856. godine. Ovaj aspekt je jedan fenomen i događa se moćna energija na nebu.

Astrolog Dušan Veličkovič istakao je da ovaj neverovatan spoj planeta u Ribama donosi probleme sa spavanjem, promene, jer su Ribe odraz naše duše, naši snovi, nešto imaginarno, nerealno. "Ovo je aspekt viruelnosti!" - istakao je Dušan Veličković za emisiju 150 minuta.

Merkur je ušao u BIka, pa nas kombinacija ove energije donosi šansu da zaradimo, okrenemo se biznisu, poslu i radu, kako objašnjava Veličković. Oov je povoljan period za ljubav, jer je Venera u Ribama - pazite da vas ne zakači talas zabranjene ljubavi.

Danas, 12. aprila, u 16:45 dogodiće se čudesan fenomen - "Ja sam ubeđen da je to jedan veliki blagoslov, jer to su dva vladara Riba, dva vladara naše podsvesti. I kada se oni udruže, moj savet je da pratite svoje snove i neke misli koje vam prolaze kroz glavu. Svi ćemo dobiti neko rešenje nekog problema na određeni način - neko u snu, neko na javi, nekome će sinuti ideja. Ovo je period kada treba da hvatamo bljesak intuicije i nekih misli koje nam kao pčela zuje po glavi i kažemo "to je to." - ističe Dušan Veličković.

Zato danas obratite pažnju na svoje snove i misli dok je konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama - moguće je da će vam kroz podsvest doći prilika da svoj živt poboljšate i ostvarite želje.

Izvor: Sensa