Horoskop za vikend od 15. do 18. aprila 2022. godine!

Ovan

Pun Mesec u Vagi osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, insistirajući da se pozabavite delovima vaše veze koji ne funkcionišu, kao i da slavite ono što jeste. Ako ste slobodni, imate priliku da pogledate svoja osnovna uverenja o odnosima, nezavisnosti i onome šta želite da stvorite u vezi sa ovim stvarima u budućnosti. Trigon Meseca i Škorpije do Venere u Ribama produbljuje vašu viziju i intuiciju.

Bik

Pun Mesec u Vagi osvetljava praktičnost života. Posao, navike, način života i harmonično balansiranje. Istovremeno, Sunce u Ovnu vas podseća na važnost mističnog jer sija u vašoj dvanaestoj kući. U nedelju vaša vladajuća planeta, Venera, u trigonu sa Mesecom u Škorpiji i sekstilnim komunikativnim Merkurom u vašem znaku Bika. Vaša kreativnost, lepota i gracioznost su u potpunosti istaknuti.

Blizanci

Romantiku, ljubav, strast i kreativnost naglašava pun Mesec u Vagi ovog vikenda. Budite otvoreni za neophodne promene koje se otkrivaju kako se događaji odvijaju. Otpor promenama samo će produžiti vašu patnju. Vaša vladajuća planeta, Merkur, suprotstavlja se Mesecu u Škorpiji sa sekstilom Venere u Ribama. Vaše reči su pune moći, kao i lepote. Rukujte njima mudro i koristite ih kreativno.

Rak

Sa punim Mesecom u Vagi koji osvetljava vašu četvrtu kuću, ne možete, a da ne premestite nameštaj, očistite i ukrasite svoj dom, a verovatno i uđete u baštovanstvo. Uživajte u procesu kao i u krajnjim rezultatima. Znajte da će doći do problematičnih porodičnih odnosa i da se moraju rešiti ovog vikenda. Mesečeva nedelja u znaku Škorpije praktično insistira na kreativnom izražavanju, pa se nemojte truditi da se borite protiv ličnih ideja.

Lav

Pun Mesec u Vagi osvetljava vaše veze i komunikaciju, kao i vaš odnos sa zajednicama čiji ste deo. Dobićete pogled iz ptičje perspektive šta radi dobro, a šta ne i šta treba da promenite. Nedelja u znaku Škorpije, u trigonu sa Venerom u Ribama, koja je takođe u sekstilu sa Merkurim, poziva vas da se fokusirate na ognjište i dom i da svojoj kreativnosti date slobodu.