Druga polovina nedelje pred sve horoskopske znakove donosi izazove- mnogi će imati problema u komunikaciji s drugima, naročito s partnerom, neki će imati nepredvidive troškove, dok će nekima biti teško da balansiraju između obaveza i vremena koje treba da posvete sebi porodici. Evo kakva je astrološka prognoza od 18. do 24. aprila

Ovan

U prvoj polovini nedelje ne preporučuje vam se da ulazite u svađe sa partnerima, bilo životnim, bilo poslovnim. Pokušajte da se uzdržite od primedbi i ne pokušavajte da utičete na ponašanje drugih ljudi. U suprotnom, to neće proći nezapaženo i samo će dovesti do uzvratne kritike protiv vas. Diplomatizam i nenametljivost – to su dva osnovna pravila za održavanje harmonije i razumevanja sa ljudima

Bik

Spoljašnje okolnosti ili neke lične sumnje sprečiće vas da se ponašate slobodno. Tokom ove nedelje možete biti podložni virusnim infekcijama. Povedite računa o zdravlju. Pokušajte da ograničite svoje obaveze, nemojte previše da se trošite i opterećujete. Dobra vest je da ćete se bolje osećati ored kraj nedelje, naročito pod uticajem prijatelja koji će vas oraspoložiti. Sada je sjajno vreme za planiranje bliske budućnosti.

Blizanci

Predstavnici ovog znaka su u fazi zaljubljivanja. Kod Blizanaca koji su u vezi može doći do kratkotrajnih sukoba s voljenom osobom i razilaženja oko određenih ideja. Bitno je samo da ne žurite s donošenjem zaključaka. Ako imate decu, pokušajte da njihovo ponašanje držite pod kontrolom. U drugoj polovini nedelje astrolozi vam savetuju da se više oslanjate na svoju intuiciju, naročito ako ste pred donošenjem neke važne životne odluke. Slušajte šta vam srce govori.

Rak

Tokom ove nedelje mogu vas stići problemi koje ste dugo odlagali, a tiču se porodičnih odnosa. Međutim, malo je verovatno da ćete imati dovoljno volje da rešite sve nagomilane stvari. Poželećete da neko vreme provedete u tišini i samoći, ali možda nećete imati uslove za to. ćete biti uskraćeni za takvu priliku. Postoji velika šansa da vam se ostvari jedna želja, kao i da vas neko pozove na sastanak na slepo.

Lav

Prva polovina nedelje biće teška za sve vrste komunikacija s drugima, teško ćete uspevati da pronađete zajednički jezik s ljudima- s prijateljima i komšijama, sa saradnicima, kolegama…. Druga polovina nedelje zahtevaće od vas hrabre i odgovorne odluke, posebno u finansijskom sektoru. Dobra vest je da tokom narednih dana možete napraviti korak dalje u svojoj vezi.

Devica

Astrolozi vam savetuju da obratite pažnju na finansije- velika je verovatnoća da se pojave problemi u vidu nedostatka novca ili zloupotrebe. Takođe, mogući su iznenadni troškovi, na primer za hitnu popravku automobila ili nekog električnog uređaja. Druga polovina nedelje je dobra za druženje i proslave. Ako planirate svadbu, sada je idealan period za stvaranje čvrste bračne zajednice.