Uticaj planeta biće dvojak- nekim znakovima će donesti pasivnost, drugima želju da napreduju. Najveće promene desiće se za vikend, jer 30. Aprila dolazi do pomračenja Sunca. Ova važna astrološka pojava mnogima može promeniti sudbinu! Budite veoma pažljivi prema strancima, mogu se pojaviti osobe koje će pokušati da pridobiju vaše poverenje. Takođe, pomračenje Sunca vas može isprovocirati na nepromišljene postupke- budite oprezni.

Ovan

Tokom ove nedelje pokušajte da izbegnete sukobe, iako će sa vašim temperamentom to biti teško. Ako vas čeka potpisivanje nekih ugovora, odložite za neki drugi period, sada nisu dobri uslovi. Tokom 29. i 30. aprila radite samo najnužnije poslove koji ne mogu da čekaju- sve ostalo ostavite sa strane i posvetite se sebi i porodici, negde u prirodi.

Bik

Tokom ove sedmice velike su šanse da pod uticajem leptirića u stomaku uradite nešto što vama uopšte niije svojstveno, da se ponašate drugačije, smelije, što će i vas iznenaditi. Međutim, vodite računa da previše ne idealizujete voljenu osobu- budite svesni njenih mana i naučite da je volite zajedno sa njima.

Blizanci

Želite potpunu slobodu, bez granica i moguće je da će vas neka čudna sila pokrenuti da se osmelite na avanturu. Upravo će ta potreba za slobodom dovesti do mnogih promena i drugačijih shvatanja. Možda ćete rešiti da okončate dugu, napornu i opterećujuću ljubavnu vezu u kojoj niste bili srećni, već vam je bila navika.

Rak

Cela nedelja vam donosi brige i strepnje, a tako će biti i za vikend. Nećete moći da se opustite od prevelike brige, ali pokušajte da shvatite čega se tačno plašite i da li je taj strah opravdan ili ne. Možda samo preuveličavate stvari. Suočićete se sa okolnostima nad kojima nemate kontrolu i morate da naučite da se nosite s njima. Iako je vikend za odmor, neće baš biti tako kako ste planirali.

Lav

Tokom proteklog perioda previše ste bili zaokupljeni sanjarenjima, a ništa konkretno niste preduzeli. Sada je došlo vreme da implementirate sve svoje ideje i da počnete da radite na novim projektima. Sve informacije koje dobijete od partnera proverite, nikada ne znate kakve su im prave namere. Mnogi se samo pretvaraju da rade za zajednički interes, a zapravo samo za sebe.

Devica

Cele nedelje bićete pasivni i ukočeni. Nećete imati ideja, niti inicijative, neće vam se raditi. Potrudite se da odradite samo ono što je hitno, a oko započinjanja novog nemojte ni da se trudite. Neće biti produktivno. Iskoristite ovo vreme da se malo odmorite. Pazite samo da vas ljudi ne iskoriste dok ste dekoncetrisani.