Horoskop za vikend od 22. do 25. aprila 2022. godine!

Ovan

U petak, Mesec u Jarcu kvadratira vašu energiju Ovna, stvarajući unutrašnju tenziju. Ipak, vešti ste u pretvaranju izazova u svoju korist; ovog puta fokus je na vašem poslu i finansijama. U subotu i nedelju Mesec u Vodoliji osvetljava vašu zonu prijateljstva, kao i poziva da volontirate ili se na drugi način bavite humanitarnošću. Imate toliko toga da ponudite drugima, pa nemojte ignorisati taj poziv.

Bik

U petak vas prati energija obilja dok vaša vladajuća planeta, Venera je u sekstilu sa Mesecom u znaku Jarca! Trigon između Meseca i Merkura koji uskoro sledi ističe vašu prvu kuću ličnosti; vaše samopouzdanje i sposobnost da se predstavite svetu. Mesec u Vodoliji u subotu i nedelju osvetljava vašu karijeru, pozivajući vas da razmišljate van okvira.

Blizanci

Mesec u Jarcu u petak se fokusira na resurse koje delite sa drugima. Trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, pomaže da produbite vašu intuiciju i probudite vaše psihičke sposobnosti. Mesec u Vodoliji u subotu i nedelju je poklon za vas, osvetljava vašu devetu kuću istraživanja – nešto što radoznali Blizanci vole više od bilo čega drugog! Nedeljni kvadrat Merkur/Saturn insistira na tome da obratite pažnju na detalje.

Rak

Mesec u Jarcu u petak osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, a harmonični aspekti između Merkura, Venere, Jupitera i Neptuna koji slede tokom dana su dobro za vaš odnos sa voljenom osobom. Subota i nedelja Mesec u Vodoliji se fokusira na intimnost i zajedničke resurse, a kvadrat između Meseca i Merkura i Merkura i Saturna u nedelju može otežati komunikaciju u vezi sa finansijama i budućim planovima.

Lav

Mesec u Jarcu u petak i harmonični aspekti koji slede tokom dana praktično insistiraju na tome da brinete o svom zdravlju i blagostanju. Ako je moguće, planirajte spa dan i uzmite slobodan dan na poslu. Vi to zaslužujete! U subotu i nedelju Mesec je u Vodoliji i fokusira vašu energiju na partnerstvo. Kvadrati od Meseca do Merkura i od Merkura do Saturna mogu učiniti komunikaciju teškom.