Iako su sve žene snažne i hrabre, imaju neverovatnu energiju, zanosne su i spremne da budu pobednice, rođene u ovom horoskopskom znaku se ipak ističu, kako navode astrolozi!

Prema analizama astrologa, mnoge žene rođene u znaku Device imaju sve predispozicije za uspeh u privatnom i poslovnom životu. Veoma su hrabre, c i spremni da istraju ka svom cilju, a krasi ih i izuzetno pamćenje i inteligencija.

One su veliki perfekcionisti i vole da urede svoje živote baš onako kako su zamislili. Smatraju da uvek postoji rešenje za sve i zato nikada ne sumnjaju u sebe. One analiziraju svaku životnu situaciju, pažljivo, posmetraju detalje i širu sliku, pa retko kada prave greške.

Oni su veliki prijatelji i veoma su odani – žele da saslušaju i pomognu svima, a odlikuje ih visok nivo tolerancije. Umeju da sve dobro organizuju i nikada ne zaborave svoje obaveze i važne datume. Uz sve ove vrline, one su definitivno veoma uspešne žene.

Device su izuzetno vredne, razmišljaju logično, vredne su, lojalne i ljubazne u svim odnosima. Jedna od njegovih dominantnih osobina je skromnost, iako su izuzetno uspešne, nikada se ne hvale svojim dostignućima, iako ih imaju napretek.

Izvor: Sensa